Justin Bieber: «Άρχισα να παίρνω βαριά ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποίησα όλες τις…»

Για τις δυσκολίες που περνούν τα παιδιά-αστέρες μίλησε ο Justin Bieber, ομολογώντας ότι, το να κυνηγάει την πρωτιά στο καλλιτεχνικό στερέωμα, από τα παιδικά του χρόνια τον οδήγησαν στη χρήση ναρκωτικών και στην αυτοκαταστροφή. Ο 25χρονος ποπ σταρ είναι ένα από τα πολλά πρώην παιδιά-αστέρες, όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, που στη συνέχεια της ζωή τους κατέρρευσε, αντιμετωπίζοντας πολλά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έπεσαν και στην παγίδα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως ένας από τους λόγους για τους οποίους αισθάνθηκε ότι δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την πραγματική ζωή ήταν ότι ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει τα καθημερινά, βασικά προβλήματα, γιατί πάντα είχε ανθρώπους κοντά του, που έκαναν τα πάντα γι’ αυτόν.

Εκτός από το γεγονός ότι δεν έμαθε τίποτα από την καθημερινή ζωή, ο Justin είπε ότι δεν είχε καμία ευθύνη, καθώς δεν έλαβε καμία απόφαση για τον εαυτό του.

View this post on Instagram

Hope you find time to read this it’s from my heart

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Η συγκλονιστική του ανάρτηση στο Instagram

«Έχετε παρατηρήσει ποτέ τις στατιστικές για τα παιδιά-αστέρες και την έκβαση της ζωής τους;» έγραψε. «Υπάρχει μια παράλογη πίεση και ευθύνη για ένα παιδί του οποίου το μυαλό, τα συναισθήματα, οι μετωπιαίοι λοβοί (κέντρα λήψης αποφάσεων) δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα».

«Εκεί που ήμουν ένα 13χρονο αγόρι από μία μικρή πόλη, βρέθηκα να πρωταγωνιστώ μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι έλεγαν ότι με αγαπούσαν και το πόσο σπουδαίος ήμουν… Όλοι έκαναν τα πάντα για μένα, έτσι ποτέ δεν έμαθα ούτε τα βασικά πράγματα υπευθυνότητας. Έτσι, έφτασα στα 18 μου χρόνια χωρίς καμιά ικανότητα να αντιμετωπίσω τον πραγματικό κόσμο, έχοντας αποκτήσει εκατομμύρια δολάρια και πρόσβαση σε ό,τι ήθελα. Αυτό είναι τρομακτικό για τον καθένα», έγραψε ο Justin! Και συνέχισε: «Μέχρι τα 20 μου είχα πάρει κάθε κακή απόφαση που θα μπορούσατε να σκεφτείτε και από ένας από τους πιο αγαπημένους και λατρεμένους ανθρώπους στον κόσμο έγινα το πιο γελοίο και μισητό πρόσωπο στον κόσμο!».

Εκτός από τις συλλήψεις και τις εκρήξεις θυμού, ο Justin παραδέχτηκε ότι είναι χρήστης ουσιών και έχει κακή συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες. «Άρχισα να παίρνω βαριά ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποίησα όλες τις σχέσεις μου, έγινα ανυπόμονος, βίαιος με τις γυναίκες και θυμωμένος», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More