Justin Bieber: Είναι full in love – Έγραψε ποίημα για την σύζυγο του Hailey Baldwin!

Ο Justin Bieber είναι πολύ ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Ο διάσημος τραγουδιστής που πριν λίγους μήνες παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Hailey Baldwin, είναι πολύ ευτυχισμένος και με κάθε ευκαιρία δείχνει τον θαυμασμό του και δημοσίως. Έτσι λοιπόν, ο τραγουδιστής πριν λίγες ώρες έκανε κάτι που λίγοι έχουν πράξει. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία της συζύγου του στο instagram και της έγραψε ένα μεγάλο ποίημα, για να της δείξει πως νιώθει για εκείνη.

“Το φως του ήλιου πέφτει στην Άβυσσο. Όπως ακριβώς πέφτω στα χείλη σου. Τα κύματα χτυπούν στην ακτή. Η αγάπη μου για σένα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Ο ήχος των γρύλων ένας πραγματικός διαλογισμός. Σκέφτομαι εσένα, τη μεγαλύτερη δημιουργία του Θεού. Καθώς πέφτω σε αυτήν την κατάσταση ευτυχίας. Σκέφτομαι πώς είσαι η πραγματική αδερφή ψυχή μου
Γίνεται όλο και πιο σκοτεινό το να δω. Ένα κρύο αεράκι με αγκαλιάζει. Η μυρωδιά του χαμομηλιού φρέσκια από τον κήπο
Η ζωή μου είναι μία ταινία που και οι δύο μας πρωταγωνιστούμε. Μιλώντας για αστέρια, αρχίζω να βλέπω κάποια. Φωτίζουν τον ουρανό, μου θυμίζουν την ελευθερία μου. Πόσο μεγάλος και πόσο απέραντος είναι ο κόσμος γύρω μας. Πόσο ευγνώμων στο Θεό, ήμασταν χαμένοι και μας βρήκε. Οπότε, γράφω αυτό το ποίημα με αυτόν πάντα στο μυαλό μου” ήταν το ποίημα που εμπνεύστηκε ο τραγουδιστής με αφορμή την φωτογραφία που δείχνει την Hailey να ποζάρει με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

Φυσικά η φωτογραφία απέσπασε εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια!

 

Read More

And More