Justin Bieber: Μιλάει για την κατάχρηση ουσιών και συγκλονίζει – “Ήταν απίστευτα τρομακτικό”

Ο Justin Bieber προέβη σε εξομολογήσεις σχετικά με την κατάχρηση ουσιών που έκανε στο παρελθόν, περιγράφοντάς την ως «απόδραση» από την πίεση του να είσαι διάσημος, στην οποία αποφάσισε να βάλει τέλος μονάχα όταν ένιωσε ότι θα πεθάνει. Ο 25χρονος τραγουδιστής είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο χρόνο σχετικά με τη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και τη δόξα, όμως υπεισήλθε σε λεπτομέρειες μπροστά στον τηλεοπτικό φακό για πρώτη φορά, σε ένα ντοκιμαντέρ με επίκεντρο τη ζωή του.

Όπως αφηγήθηκε, ξεκίνησε τη χρήση μαριχουάνας σε ηλικία περίπου 13 ετών, την ηλικία κατά την οποία έγινε διάσημος ως ο τραγουδιστής από τον Καναδά με το παιδικό πρόσωπο. Σύντομα, προχώρησε στη χρήση άλλων ουσιών, μεταξύ αυτών έκστασης, ψυχεδελικών μανιταριών, χαπιών και αλκοόλ.

https://www.instagram.com/p/B8KWWRMHb-t/

«Ο κόσμος δεν γνωρίζει πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση. Ήταν απίστευτα τρομαχτικό. Ξύπναγα το πρωί και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να παίρνω χάπια και να καπνίζω για να ξεκινήσω την ημέρα μου. Ήταν παρανοϊκή η κατάσταση», περιγράφει ο Bieber στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του στο YouTube, με τίτλο “Justin Bieber: Seasons,” που άρχισε χθες να προβάλλεται.

«Αποφάσισα να σταματήσω διότι ήταν σαν να πεθαίνω. Οι σωματοφύλακες μου και το προσωπικό έρχονταν στο δωμάτιο τη νύχτα για να ελέγχουν τον παλμό μου».

Ο διάσημος καλλιτέχνης εξήγησε ότι όπως άλλοι νέοι άνθρωποι, και ο ίδιος πειραματιζόταν και χρησιμοποιούσε τα ναρκωτικά για να ξεφύγει. «Όμως, το όλο βίωμα μου βρισκόταν μπροστά στις κάμερες και είχα ένα διαφορετικό επίπεδο έκθεσης. Είχα πολλά χρήματα και πολλά πράγματα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More