Justin Timberlake: Κινδυνεύει να μπει φυλακή για μια… selfie!

Μια selfie έγινε ο εφιάλτης του Justin Timberlake. Ο διάσημος τραγουδιστής ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία στα social media και τώρα είναι αντιμέτωπος μέχρι και με ποινή φυλάκισης…

Πώς ξεκίνησαν όλα; Ο 35χρονος τραγουδιστής βρέθηκε στο Τενεσί για να ψηφίσει και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, παροτρύνοντας και τους υπόλοιπους Αμερικανούς πολίτες να κάνουν το ίδιο… Έλα όμως, που δεν γνώριζε ότι απαγορεύεται να τραβήξει κανείς φωτογραφία εκεί όταν ψηφίζει.

“Μόλις πέταξα από το Λος Άντζελες στο Μέμφις. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μπορεί να γίνεται και στη δική σας πόλη ψηφοφορία. Αν όχι, 8 Νοεμβρίου. Επιλέξτε να έχετε φωνή. Ψηφίστε”, ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε τη φωτογραφία του… Και λίγο αργότερα την κατέβασε, όταν έμαθε πως αυτή η selfie μπορεί να τον στείλει φυλακή!

Η ποινή με την οποία κινδυνεύει να καταδικαστεί είναι έως 30 ημέρες φυλάκιση και πρόστιμο 50 δολαρίων. Την ίδια ώρα η εισαγγελία του Τενεσί δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο TMZ ότι διεξάγει έρευνα για τις ενέργειες του τραγουδιστή. Ας ελπίσουμε να την γλιτώσει!

Read More

And More