Π. Πετράκης – Μ. Πολυχρονίδη στο TLIFE: Τι λένε για το “Just the two of us”!

Οι δυο ηθοποιοι που συμμετέχουν στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Tα Μυστικά της Εδέμ” μιλούν στο TLIFE για το ενδεχόμενο να συμμετέχουν στην εκπομπή τραγουδιού “Just the two of us”.

Το όνομα του Παναγιώτη Πετράκη φαίνεται πως ανήκει στη λίστα των επωνύμων που συζητούν για το νέο show του Mega που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης. “Έχει γίνει πρόταση και είμαστε σε συζητήσεις για το νέο show του Mega. Εγώ είμαι πολύ θετικός απέναντι σε αυτό και χαίρομαι που είναι για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Αν λοιπόν, βρούμε με τον σταθμό μια φόρμα όσον αφορά το φορτωμένο πρόγραμμά μου, τότε σίγουρα θα συμμετέχω”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η συμμετοχή του στην εκπομπή μουσικής δεν θα είναι κάτι δύσκολο για εκείνον, δεδομένου ότι έχει σπουδάσει κλασικό τραγούδι και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο μιούζικαλ. Μάλιστα, ο ίδιος έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή, έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και μουσικές παραστάσεις και αγαπά πολύ τη μουσική και το τραγούδι. “Αγαπώ το τραγούδι πιο πολύ και από την υποκριτική”, δηλώνει και προσθέτει πως φέτος το χειμώνα θα εμφανίζεται στο “Lido Music Theater” δίπλα στον Μίμη Πλέσσα.
Παράλληλα, και η Μαριάννα Πολυχρονίδη, που τραγουδά στη σειρά “Τα Μυστικά της Εδέμ”, έχει κάνει σπουδές στο σύγχρονο και κλασικό τραγούδι και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σωκράτης Μάλαμας. Ωστόσο, αν και το όνομά της έχει ακουστεί για το συγκεκριμένο show, η ίδια αποκαλύπτει στο TLIFΕ πως δεν της έχει γίνει ακόμη πρόταση. “Δεν μου έχει γίνει ακόμη κάποια πρόταση. Παρόλα αυτά θα με ενδιέφερε να συμμετέχω στο show γιατί γίνεται για έναν πολύ καλό σκοπό”, υπογραμμίζει.

Οι δυο ηθοπιοί πάντως συνεχίζουν δυναμικά τα γυρίσματα για “Τα Μυστικά της Εδέμ”… Εμείς θα περιμένουμε την ερχόμενη Κυριακή να δούμε αν θα είναι τελικά στο “Just the two of us”!

Read More

And More