Κ. Αποστολάκης – Α. Αναστασάκη: Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σήμερα γάμος γίνεται… για τον Κώστα Αποστολάκη και την Αμέλια Αναστασάκη! Ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος που σε λίγο καιρό θα αποκτήσουν και το πρώτο τους παιδάκι αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στα Χανιά!

Οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό αφού οι δυο τους αποφάσισαν πολύ γρήγορα να ενώσουν τις ζωές τους και ακόμα πιο γρήγορα ξεκίνησαν την δική τους οικογένεια.

Ο γάμος τους θα γίνει στο Καστέλι, σε κλειστό κύκλο, τηρώντας όλα τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Κρήτης. Δίπλα τους θα έχουν στενούς φίλους και συγγενείς ενώ κουμπάροι θα είναι ο Μανώλης Αλεξάκης, ο Μιχάλης και η Ελένη Τζουγανάκη, ο Νίκος Ζωιδάκης αλλά και η Νατάσα Κουρετζή.

/

Ο Κώστας επέλεξε να φορέσει ένα Blue Black Boss γαμπριάτικο κοστούμι και η Αμέλια εμπιστεύτηκε την σχεδιάστρια Μαρία Κονίδη για το νυφικό της. Είναι σε χρώμα μόκα, στενό με δαντέλα και θα το συνδυάσει με πέπλο και τα παπούτσια στο ίδιο χρώμα.

Το χρώμα που θα επικρατήσει είναι το λευκό και το μπεζ, από τα προσκλητήρια μέχρι τις μπομπονιέρες. Όσον αφορά τα λουλούδια για τον στολισμό θα είναι λεμονανθοί. Το ίδιο θα έχουν οι λαμπάδες και η ανθοδέσμη της νύφης.

Λίγες ημέρες αργότερα ήταν προγραμματισμένο να γίνει μια μεγάλη γιορτή σε χωριό του Ηρακλείου, με καλεσμένους γύρω στα εξακόσια άτομα, για να γιορτάσει το νεόνυμφο ζευγάρι το ευτυχές γεγονός, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον θα ακυρωθεί λόγω της περιοδείας του Κώστα Αποστολάκη.

Read More

And More