Κ. Αποστολάκης – Α. Αναστασάκη: Γάμος στα Χανιά τον Ιούνη!

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν στις 23 Ιουνίου ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη. Το γνωστό ζευγάρι ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον παραδοσιακό του γάμο που θα γίνει σε ένα γραφικό εκκλησάκι στα Χανιά.
Οι δυο τους είναι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και περιμένουν με αγωνία τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, αφού η όμορφη δημοσιογράφος διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Σύμφωνα με την “Espresso”, o ηθοποιός επέλεξε ήδη εδώ και λίγες ημέρες ένα Blue Black Boss γαμπριάτικο κοστούμι, ενώ η δημοσιογράφος εμπιστεύτηκε τον οίκο Pronovias για το νυφικό της.

Το μυστήριο του γάμου θα γίνει σε στενό οικογενειακό και συγγενικό κύκλο, και τηρώντας όλες τις τοπικές παραδόσεις με κουμπάρους τρεις από τους πιο καταξιωμένους λυράρηδες.
Ο Μανώλης Αλεξάκης, ο Μιχάλης και η Ελένη Τζουγανάκη, ο Νίκος Ζωιδάκης αλλά και η Νατάσα Κουρετζή θα παντρέψουν το αγαπημένο ζευγάρι, ενώ λίγες ημέρες αργότερα θα γίνει μια μεγάλη γιορτή σε χωριό του Ηρακλείου, προκειμένου οι νεόνυμφοι να μοιραστούν με τους φίλους τους το πιο όμορφο γεγονός της ζωής τους. Γύρω στα εξακόσια άτομα θα είναι καλεσμένα στο μεγάλο γλέντι του Κώστα και της Αμέλιας.

Read More

And More