Κ. Αποστολάκης – Α. Αναστασάκη: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Μπορεί να γνωρίστηκαν από “προξενιό”, κατάλαβαν όμως από την πρώτη στιγμή πως είναι ιδανικοί ο ένας για τον άλλον! Ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη κατάλαβαν από πολύ νωρίς πως ταιριάζουν και πρέπει να είναι μαζί. Χαρακτηριστικό είναι ότι συγκατοίκησαν από την δεύτερη μέρα της γνωριμίας τους ενώ πριν καν η σχέση τους κλείσει χρόνο περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Ο ηθοποιός είναι τόσο σίγουρος για τα συναισθήματά του που έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην καλή του. Η δημοσιογράφος γενικά δεν ήταν της συγκατοίκησης και του γάμου αλλά φαίνεται πως στον Κώστα βρήκε αυτό που έψαχνε. Η ημερομηνία για το γάμο τους δεν έχει οριστεί ακόμα αλλά όπως όλα δείχνουν θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι στην Κρήτη και λόγω του μωρού που έρχεται τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο γρήγορα!

Το ζευγάρι είναι πολύ συνειδητοποιημένο και από τον πρώτο μήνα που είναι μαζί είχαν αποφασίσει πως θέλει να κάνει και οικογένεια. “Είμαστε πολύ τυχεροί που το μυαλό και η ψυχή μας αντάμωσαν και είχαν κοινό παρανομαστή”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Αμέλια. Βρίσκεται ήδη στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, ενώ ανυπομονεί να μάθει σε μερικές εβδομάδες και το φύλο του μωρού.

“Με την Αμέλια από την πρώτη στιγμή γνωριμίας μας βλέπαμε μπροστά μας διάφορα σημάδια που μας έκαναν να πιστέψουμε ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί”, είχε πει από τη δική του μεριά ο ηθοποιός. Πλέον είναι τρισευτυχισμένος αφού στη ζωή τους θα μπει και ένα παιδάκι!

Το TLIFE συνάντησε το ζευγάρι να κάνει βόλτα στη Γλυφάδα! Ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι δεν αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον από το πλευρό του. Σίγουρα η ευτυχία τους είναι κάτι που δεν κρύβεται. Το μόνο που λείπει είναι να έρθει στη ζωή τους το παιδί, που τόσο πολύ θέλουν και οι δύο!

Read More

And More