Κ. Αργυρός: ”Αν ήμουν ερωτευμένος δεν θα το κρατούσα κρυφό”

Είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους νέους τραγουδιστές…Οι εμφανίσεις τους στη σκηνή του Posidonio, κάνουν τις χιλιάδες θαυμάστριες του να θολώνουν, είναι μόλις 27 και το ρεπερτόριο του συγκρίνεται από πολλούς με του Αντώνη Ρέμου… Ο Κωνσταντίνος Αργύρος που ανεβαίνει ένα- ένα τα σκαλιά της επιτυχίας, μίλησε στο περιοδικό People και τόνισε πως είναι σχεσάκιας!

Πως του φαίνεται που τον συγκρίνουν με τον Αντώνη Ρέμο; “ Εκτιμώ πολύ τον Ρέμο ως καλλιτέχνη και η πορεία του είναι αξιοζήλευτη. Πάντα, όταν ξεκινάει ένας καλλιτέχνης, προσπαθούν να τον συγκρίνουν με ένα παλιότερο. Τα τραγούδια και ο επιλογές διαγράφουν την πορεία σου”

Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά του να είσαι πρώτο όνομα;
“Το θετικό είναι πως έχω χρόνο και μπορώ να τραγουδάω. Το αρνητικό είναι πως οι εποχές έχουν γίνει πολύ δύσκολες και είναι μεγάλο το βάρος στις πλάτες μου να κρατάω ένα ιστορικό μαγαζί”

Τα πράγματα του ήρθαν εύκολα; “Έχω φάει πόρτα από δισκογραφικές εταιρείες, αλλά, ότι γίνεται είναι για καλό. Στην πρώτη απόρριψη είχα στεναχωρηθεί πολύ. Τώρα έχει περάσει καιρός, δεν τους αδικώ, ίσως είχαν δίκιο. Ήμουν μικρός και δεν ήμουν έτοιμος ούτε προσωπικά ούτε επαγγελματικά”

Ποια είναι η συμβουλή των γονιών του που κρατάει ως φυλακτό;
“ Όσο πιο πετυχημένα πράγματα κάνεις, τόσο πιο ταπεινός πρέπει να είσαι”

Στο καμαρίνι του, τρεις φωτογραφίες του θυμίζουν το αγαπημένο του σπορ, ενώ το υπόλοιπο ντεκόρ ανήκει στον καλό χριστιανό Κωνσταντίνο….”Είμαι θρήσκος. Πηγαίνω στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ, όπου βαφτίστηκα και προσεύχομαι. Μέσα στον Ιούνιο θα επισκεφτώ για πρώτη φορά το Άγιο Όρος.”

Πως είναι στην προσωπική του ζωή; “ Είμαι μόνος μου. Δεν έχω σχέση. Αν ήμουν ερωτευμένος και το ήθελε και η κοπέλα μου, δεν θα το κρατούσα κρυφό. Όταν βρίσκομαι σε σχέση, στην αρχή δεν δίνω πολλά, αλλά όταν αισθανθώ ότι υπάρχει αγάπη, αφήνομαι. Και έχω ερωτευτεί και έχω αγαπήσει. Έχω αισθανθεί και καψούρα και αγάπη, έχω ζήσει και το χωρισμό. Έχω περάσει στιγμές καψούρας και τρελούς πάθους και έντονο χωρισμό. Μου αρέσει να ζω στη σχέση μου, ενώ μου έχει τύχει να υπερβώ τα όρια μου. Θυμάμαι ακόμη ότι είχα πάει τα μεσάνυχτα έξω από το σπίτι όπου έμενε με την οικογένεια της και φώναζα να βγει έξω!

Ο Κωνσταντίνος όπως αποκάλυψε και στο περιοδικό καλός του φίλος, δεν μιλάει για την κοπέλα που είναι στο πλευρό του! Ο ίδιος το επιβεβαιώνει και τονίζει… “ Στην αρχή δεν εκφράζομαι, είμαι πολύ κλειστός. Τον πιο σημαντικό ρόλο παίζουν η χημεία και η ειλικρίνεια. Μπορεί μια κοπέλα να με κερδίσει αμέσως και να ανοιχτώ, αλλά μπορεί να πάρει και μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να εξωτερικεύσω τα συναισθήματα μου”

Δηλώνει σχεσάκιας…” Όχι ότι δεν έχω κάνει one night stand, αλλά είμαι της σχέσης. Όταν θέλω κάτι, θα το διεκδικήσω. Έχω υπάρξει κυνηγός, αλλά έχω υπάρξει και θήραμα”

Read More

And More