Κ. Αρζόγλου: “Αν μείνω στο δρόμο, δεν είναι ντροπή δική μου, αλλά εκείνων που με οδήγησαν εκεί!”

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου στη συνέντευξη που έδωσε στο “ΕΓΩ!”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Έλλη Λαμπέτη, για το θάνατο της μητέρας του που τον σημάδεψε, αλλά και για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει.
Μιλώντας αρχικά για το θέμα της ιδιοκτησίας και το σπίτι του που κινδυνεύει να του πάρουν είπε: “Προσπαθώ να το κρατήσω μέσω ενός διακανονισμού που έχει κάνει ο δικηγόρος μου. Αλλά πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι στο τέλος δεν θα μπορέσουν να πάρουν εμένα, αλλά τα ντουβάρια. Τι θα τα κάνουν;” και συμπλήρωσε: “Αν χάσω το σπίτι μου και βρεθώ στο δρόμο, δεν είναι ντροπή δική μου, αλλά εκείνων που με οδήγησαν εκεί!”

Όσον αφορά στο θάνατο της μητέρας του πριν χρόνια που τον σημάδεψε, δήλωσε: “Η Λαμπέτη είχε το θλιβερό καθήκον να μου ανακοινώσει τον πνιγμό της μητέρας μου. Ήταν μεγάλο σοκ για ‘μενα. Μου πήρε αρκετά χρόνια για να συνέλθω”
Για τους νέους ηθοποιούς ανέφερε: “Οι νέοι ηθοποιοί που καβαλούν το καλάμι είναι ψυχικά άρρωστοι”.
Τέλος στην ερώτηση αν έχει απατήσει ποτέ, απάντησε: “Δεν απάτησα ποτέ. Η απιστία σημαίνει για μένα ανειλικρίνεια. Ήμουν πάντα αληθινός”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More