Κ. Δανδουλάκη: “Δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου αν δημιουργούσα σχέση από συμφέρον!”

Για όλους και για όλα μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”. Η γνωστή πρωταγωνίστρια αποκάλυψε πως έχει αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες και δεν έχει την πολυτέλεια να μείνει εκτός δουλειάς. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις φοβίες της, στο θάνατο του Νίκου Φώσκολου, αλλά και στη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη.

Μιλώντας αρχικά για τον Νίκο Φώσκολο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια στη σειρά “Λάμψη” αποκάλυψε: “Θα θυμάμαι τον Νίκο Φώσκολο για το πάθος του. Τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και το πόσο ταγμένος ήταν σε αυτό που έκανε. Λάτρευε τους ηθοποιούς, τους προστάτευε. Μόνο ευχαριστώ θα μπορούσα να πω για όλα όσα μας έδωσε.”
Για τις φοβίες της δήλωσε: “Η τελευταία μου φοβία είναι να μην πάθω κάτι γιατί δεν θα μπορώ να δουλέψω. Αν είχα εξασφαλίσει τη ζωή μου κάπως διαφορετικά δεν θα φοβόμουν τίποτα.”

/

Παράλληλα, η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε και για τη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη, που την σημάδεψε: “Είναι τεράστια η έλλειψη του Μάριου. Δεν αντικαθίσταται μέσα μου. Δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί μια ψυχή που αγάπησες πολύ” και συμπληρώνει: “Οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του Μάριου υπήρξαν οι καλύτερές μου φίλες”
Πώς θα ένιωθε όμως αν ερχόταν στη ζωή της ένας νέος σύντροφος;
“Αφήνομαι στο κύμα της ζωής, χωρίς να βάζω φραγμούς στα “πρέπει” και τα “θέλω”. Για το μόνο πράγμα που δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου είναι να δημιουργήσω μια σχέση συμφεροντολογικά. Αυτό δεν θα το έκανα. Θα το βαριόμουν πολύ”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More