Κ. Δανδουλάκη: Το πρόβλημα της υγείας της που την κράτησε ένα μήνα στο νοσοκομείο!

Με ελάχιστους ανθρώπους να γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει, πέρασε τη δική της προσωπική περιπέτεια η Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός λίγο μετά το τέλος των παραστάσεών της, τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Dancing with the stars και τη βίαιη διακοπή της σειράς όπου πρωταγωνιστούσε στην Κύπρο, “Βαλς με δώδεκα θεούς” ένιωσε το κόσμο να χάνεται…

/

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η Κάτια Δανδουλάκη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Τα δυσάρεστα γεγονότα της Κύπρου και το ασφυκτικό πρόγραμμα της, την εξάντλησαν σωματικά και ψυχικά.

Η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα για αυτό που βίωσε λίγες μέρες μετά το εξιτήριο της: “ Όλη μου η ζωή είναι ένα σύνολο ακραίων επιλογών. Και δεν έχω μετανιώσει για καμία. Τα μεγάλα μου “όχι” τα είπα όταν ένιωσα ότι θα περιοριστεί η ελευθερία μου. Εκεί δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Τον τελευταίο καιρό, λοιπόν τσακίστηκα. Έκανα χίλια πράγματα μαζί. Το “Βαλς με δώδεκα θεούς” με ταλαιπώρησε αφάνταστα, με γονάτισε. Ήμουν κάθε τόσο σε ένα αεροπλάνο, απίστευτη ημέρες άυπνη. Έπαθα υπερκόπωση! “εκμυστηρεύτηκε η Κάτια Δανδουλάκη που πλέον αναρρώνει και προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Read More

And More