Κ. Δέδε: »Έκανα εγχείρηση καρδιάς στα 10 μου»!

Κ. Δέδε: »Έκανα εγχείρηση καρδιάς στα 10 μου»! | tlife.gr

Η φετινή Playmate, Κάτια Δέδε, είναι ένα κορίτσι με όχι και τόσο ευχάριστο παρελθόν. Όταν ήταν μόλις 10 ετών μπήκε στο χειρουργείο γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της. »Ήμουν περίπου 10 ετών όταν άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα. Θυμάμαι μια φορά στο δημοτικό, χτύπησε το κουδούνι για διάλειμμα και καθώς όλα τα παιδιά τρέχαμε να παίξουμε μπάσκετ, άρχισαν οι πρώτες ζαλάδες. Μετά από λίγο ήμουν λιπόθυμη κάτω από την μπασκέτα. Είχα στένωση βαλβίδας», δηλώνει η Κάτια στο περιοδικό ΕΓΩ!

Το μοντέλο παραδέχεται πως είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί, να αντιμετωπίσει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό όμως της έδωσε ένα μεγάλο ηθικό δίδαγμα και πως λες φορές φωνάζει »Σ’ευχαριστώ ζωή», όπως λέει η ίδια. »Όταν αποχωρίστηκα τους γονείς μου και μπήκα στο χειρουργείο ένιωσα πολύ μόνη. Φοβήθηκα πολύ. Είναι δύσκολες στιγμές που στιγματίζουν το παιδικό μυαλό. », εξομολογείται η Playmate.

Πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και εργάζεται πολύ για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του χώρου του modeling.

READ more