Κ. Φίνου στο TLIFE: “Δεν φοβάμαι τον καρκίνο!”

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και το ενδεχόμενο να πάσχει από καρκίνο, αφού έχει μεγάλο ιστορικό από την οικογένεια της, μίλησε η Καίτη Φίνου στο TLIFE.

Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως είχε από το Γενάρη αιμορραγίες, ενώ έπαιζε στο θέατρο και μετά από κάποια στιγμή είχε ζαλάδες. Μάλιστα κοντά στο Πάσχα ζαλίστηκε και πήγε να πέσει ενώ ήταν στο σπίτι μιας φίλης της. “Τότε κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να το αφήσω έτσι και ασχολήθηκα και μίλησα με τον γιατρό”, λέει χαρακτηριστικά.

Η ίδια αναφέρει πως δεν πήγε αμέσως στο γιατρό, γιατί δεν είχε τα απαιτούμενα ένσημα από το θέατρο για να ανανεώσει το βιβλιάριο υγείας της και δεν είχε χρήματα για να πάει σε ιδιωτικό ιατρείο. “Έπρεπε να έχω λεφτά για να απευθυνθώ σε ιδιώτη”, αναφέρει.

“Περίμενα ότι θα μου περάσει, αλλά όταν είδα πως ζαλίζομαι μίλησα με τον γιατρό που με είχε εξετάσει πριν από δυο χρόνια για μια μικροεπιπλοκή στην υγεία μου”, λέει η Καίτη Φίνου, η οποία σημειώνει πως ο γιατρός την συμβούλεψε να μπει αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Η ίδια μπήκε για μια μέρα στο νοσοκομείο “Έλενα”, όπου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και την επόμενη εβδομάδα περιμένει τα αποτελέσματα της βιοψίας.

Η Καίτη Φίνου με μεγάλη δύναμη ψυχής και ηρεμία εξομολογείται πως περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αλλά δεν φοβάται. Η οικογένεια της, άλλωστε, έχει ιστορικό στον καρκίνο και ανήκει στην κατηγορία υψηλού κινδύνου. Παρόλα αυτά, είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν το θάνατο της μητέρας της από καρκίνο και η ασθένεια δεν είναι τόσο άγνωστη στην ίδια.

“Δεν φοβάμαι τον καρκίνο! Ξέρω πια τι είναι ο καρκίνος”, αναφέρει η Καίτη Φίνου και προσθέτει: “Την εποχή που πέθανε η μητέρα μου από καρκίνο, χάσαμε και τον αρραβωνιαστικό της αδελφής μου, που ήταν νεαρό παιδί και παιδευόταν από την ίδια ασθένεια. Δεν ήξερα για ποιον να θρηνήσω, πώς να πονέσω και για ποιον να πονέσω περισσότερο”.

Ακόμη, η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως την τελευταία 12ετία δεν έχει καταφέρει να ηρεμήσει, καθώς είχε στο παρελθόν πολλά οικονομικά προβλήματα και τώρα ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας. “Αυτή είναι η ζωή μου”, λέει χαρακτηριστικά και προσπαθεί να δει τα πράγματα με αισιοδοξία.

Ωστόσο, οι δικοί της άνθρωποι βρίσκονται κοντά της και ξέρει πως θα τη βοηθήσουν σε ό.τι χρειαστεί. Η ίδια από την πλευρά της λέει πως δεν θέλει να μείνει σπίτι και θα συνεχίσει κανονικά να δουλεύει. “Το θέατρο δεν θα το αφήσω με τίποτα. Έχω σκληρύνει πολύ μετά απ’ όλα όσα έχω περάσει”, σημειώνει.

Read More

Read More