Κ. Γαρμπή: Επιστρέφει με την πιο πρωτότυπη live εμφανίση του χειμώνα! Δες το νέο της teaser…

Η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις της Αθήνας με ολοκαίνουριο και πρωτοποριακό concept. Οι εμφανίσεις της θα γίνουν σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο, στην αίθουσα ενός κινηματογράφου με πολλές εκπλήξεις και πτυχές του προγράμματος να κρατούνται ακόμη ως επτασφράγιστο μυστικό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια κρατά ζωντανή την επαφή με τους θαυμαστές της μέσα από τη σελίδα της στο facebook και τους ενημερώνει για τα νέα της επαγγελματικά βήματα από εκεί. Έτσι εχθές το βράδι ανάρτησε ένα ολιγόλεπτο teaser… Το βίντεο μοιάζει σαν διαφημιστικό trailer κινηματογραφικής παραγωγής και προμυνήει όλα όσα περιμένουν το φανατικό της κοινό από τον Οκτώβρη.

Η Καίτη Γαρμπή είχε στο μυαλό της μια τέτοια εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό! Μάλιστα είχε ανακοινώσει πως σκοπεύει η επόμενη της εμφάνιση να γίνει στην αίθουσα κινηματογράφο στην συνέντευξή της στους Πρωταγωνιστές και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Δες το video με το teaser εδώ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΔΑ ORNELLA VANONI
Στο μεταξύ η Καίτη προετοιμάζει τα νέα της κομμάτια με πρώτο σταθμό μια υπέροχη συνεργασία με τη γειτονική Ιταλία. Θα έχεις ακούσει στα ραδιόφωνα μια διασκευή του δημοφιλούς τραγουδιού Buona Vita της Ornella Vanoni, σε ένα δίγλωσσο ντουέτο μαζί της. Αν δεν έχεις ακούσει ακόμη τη νέα της προσπάθεια δες το βίντεο παρακάτω.

Read More

And More