Κ. Γαρμπή: “Καμιά κρίση δεν ήταν τόσο δυνατή που να με κάνει να χωρίσω!”

Για τον καινούριο κύκλο της καριέρας της, τα λάθη που παραδέχεται πως έκανε στο παρελθόν, την Eurovision και τις κρίσεις που έχει περάσει στο γάμο της, όπως όλα τα ζευγάρια μίλησε η Καίτη Γαρμπή.

Η γνωστή τραγουδίστρια κάνει δυναμική επιστροφή στη μουσική σκηνή με το άλμπουμ “Παζλ” και αποκαλύπτει πως αυτό που αναζητά στα επαγγελματικά της αυτήν την περίοδο είναι ένας μικρός χώρος για να κάνει τις εμφανίσεις που σχεδίασε το χειμώνα.
Μιλώντας αρχικά για τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά, η Καίτη Γαρμπή δήλωσε σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!”. “Καμαρώνω για τον Διονύση. Το ίδιο κι εκείνος. Το βασικό συστατικό για να κρατήσει μια σχέση για χρόνια είναι να θαυμάζεις τον συντροφό σου”, είπε και πρόσθεσε: “Καμία κρίση δεν ήταν τόσο δυνατή που να μας κάνει να χωρίσουμε… Αυτό δεν το σκεφτήκαμε ποτέ!”
Στην ερώτηση αν έχει κάνει λάθη στα επαγγελματικά της στο παρελθόν και έχει μετανιώσει για αυτά, η ίδια απάντησε: “Έχω μετανιώσει, αλλά ποτέ δεν λέω “αχ, γιατί το έκανα; Θα μπορούσα να το αποφύγω”. Πίστεψέ με, κάνω αυτό που νιώθει η καρδιά μου… Όλοι επιχειρηματίες κοιτάζουν το συμφέρον τους. Μπορεί έναν καλλιτέχνη την μία χρονιά να τον έχουν στον Θεό και την άλλη στον Άδη. Όλοι οι καλλιτέχνες -με ελάχιστες εξαιρέσεις- το έχουν ζήσει. Και τα “κάτω” μας είναι μέσα στο πρόγραμμα”.
Αναφερόμενη στον 11χρονο γιό τους, Δημήτρη, η Καίτη χαρακτηρίζει την μητρότητα ως το Α και το Ω για κάθε γυναίκα. “Αισθάνομαι ότι, αφού έκανα παιδί, στη ζωή μου τα έχω κάνει όλα”, δήλωσε.
Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως φοβάται τις πλαστικές επεμβάσεις και επιλέγει φυσικούς τρόπους περιποίησης, όπως το peeling, οι ενυδατώσεις και τα αιθέρια έλαια. “Βλέπω γύρω μου παραμορφωμένες γυναίκες και αυτό το τρέμω. Προτιμώ να έχω μια μικρή ρυτίδα, παρά να είμαι έτσι”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορει!

Read More

And More