Κ. Γιαννακόπουλος – Γ. Γεωργόνη: Το τηλεοπτικό ζευγάρι αποκαλύπτει τα “Μυστικά” του!

Το αγαπημένο ζευγάρι από τα “Μυστικά της Εδέμ” μίλησε στο “ΟΚ!” για τις ανασφάλειες που έχει στη δουλειά του, τη σχέση του, τον έρωτα και τις φιλοφοξίες του. Ο “Νικόλας” και η “Δάφνη” από την επιτυχημένη σειρά του Mega αποκάλυψαν όλα τα μυστικά τους…

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το ρόλο του στη σειρά και το γάμο του με την Φαίη Ξυλά. “Ήμουν άτακτο παιδί. Ήμουν όλη την ώρα στις αλάνες, είτε με ποδήλατο, είτε με skateboard, με φίλους που έχω μέχρι σήμερα. Λάτρευα τον αθλητισμό και ασχολήθηκα με το στίβο και την πυγμαχία”, δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, όσον αφορά τα παιδικά του χρόνια.
Για το ρόλο του “Νικόλα” που υποδύεται στη σειρά του Mega “Τα Μυστικά της Εδέμ” και το τέλος της σειράς ο ίδιος ανέφερε: “Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και είναι καλό να ολοκληρώνονται όταν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους”.
Ακόμη, για τη σχέση του με την Φαίη Ξυλά, ο ίδιος ανέφερε πως γοητεύτηκε από την πρώτη στιγμή που την είδε στο κάστινγκ για την ταινία της Όλγας Μαλέα “Λουκουμάδες με μέλι”. “Είμαι μ’ έναν άθρωπο που αγαπώ και είναι το έτερον μου ήμισυ επί της ουσίας… Είμαστε δυο άνθρωποι που ενώθηκαν, που υποστηρίζει, σέβεται και αγαπά ο ένας τον άλλον. Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες, τις ίδιες χαρές, μελετάμε μαζί τους ρόλους μας, εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον και είναι ευχής έργον το ότι είμαστε στο ίδιο επάγγελμα”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Από την άλλη πλευρά, η Γεωργία Γεωργόνη ανέφερε ότι δεν θέλει να σκέφτεται τι θα γίνει μετά το τέλος της σειράς. “Αντιλαμβάνομαι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο, αλλά έτσι κι αλλιώς στη δουλειά μας υπάρχει αβεβαιότητα”, ανέφερε.

Μιλώντας για το “Just the 2 of us” και το αν εκείνη θα μπορούσε να συμμετέχει στο παιχνίδι, η ταλαντούχα ηθοποιός απάντησε το εξής: “Δεν θα είχα πρόβλημα να βοηθήσω με τον τρόπο μου, αλλά από τη στιγμή που εμπλέκεται και η επιτροπή δεν ξέρω αν ένας επαγγελματίας αξίζει να μπει στη διαδικασία να κριθεί. Δεν ταιριάζει καθόλου η κριτική με το φιλανθρωπικό σκοπό”, συμπλήρωσε.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Read More

And More