Κ. Γκαγκάκη : “Αν ο Ν. Χατζηνικολάου συζητάει μαζί μας; Αυτό απαντήθηκε με την επανεμφάνισή του στο Alter…”

Εναν περίπου μήνα πριν ανοίξει η αυλαία του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1, η Κατερίνα Γκαγκάκη αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά της και να μιλήσει στην Αφροδίτη Γραμμέλη και στο “Βήμα Fm” για όλα εκείνα τα θέματα που όλο το καλοκαίρι έχουν απασχολήσει τα Media και έχουν να κάνουν φυσικά με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του καναλιού, μιλά για το… fresh πρωινό που ετοιμάζουν, για τον Γ. Παπαδάκη, το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα της σεζόν 2011-2012, μέχρι και για τον Νίκο Χατζηνικολάου και για το αν ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί τους…

Για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 :

Είναι ένα σίριαλ, το οποίο χτίζεται μάλλον από τα άλλα μέσα, ακριβώς στη λογική ότι μέχρι τώρα θα έπρεπε σύμφωνα με τις άλλες χρονιές να έχει κάτι ανακοινωθεί. Δεν είναι όμως τόσο σίριαλ, χτίζεται μια νέα εκπομπή, χτίζεται κάτι διαφορετικό. Δεν είναι καθόλου παράλογο, όταν μιλάμε για κάτι το οποίο ξεκινάει στα μέσα Οκτώβρη, αυτή τη στιγμή που στην ουσία είμαστε ένα μήνα πριν, να συζητάμε ακόμα πράγματα.
Για το Γιώργο Παπαδάκη και τη δομή της εκπομπής :

Έχει ανακοινωθεί πολύ νωρίς, ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι το βασικό κομμάτι του νέου πρωινού, αλλά με μια νέα διάσταση. Παρ’ όλα αυτά έχω την αίσθηση, ότι αξίζει τον κόπο η αναμονή.
Έχουμε πάρει μια στρατηγική απόφαση, είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό που έχουμε αποφασίσει τα τελευταία χρόνια, ότι αν δεν μπουν οι τελικές υπογραφές, δεν βγάζω επίσημη ανακοίνωση, άρα δεν μπορώ να επικυρώσω και να επιβεβαιώσω τίποτα. Είναι κοντά στην πραγματικότητα όλα αυτά τα οποία ακούγονται σε ότι αφορά τα πρόσωπα, αλλά επειδή είναι κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει και είναι μια καινούργια συνταγή, είναι επόμενο να συζητείται έτσι λίγο πριν.
Για την κατάργηση της πρωινής ζώνης :

Αυτή η σκέψη πέρασε περίπου στις αρχές του προηγούμενου έτους. Όταν κανένας δεν ήξερε πως πρόκειται να εξελιχθεί οικονομικά όλη αυτή η ιστορία στην Ελλάδα, ένα από τα πράγματα που έμπαιναν ως σενάριο περικοπών ή μείωσης κόστους ήταν μήπως πρέπει κάποια ολόκληρη ζώνη να πάψει να υφίσταται.
Για το Prime time :

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το οποίο στην ουσία δεν έχουμε ανακοινώσει, αλλά νομίζω ότι δεν τα έχουμε περιγράψει με λεπτομέρειες. Νομίζω όλοι ξέρουμε και έχει γραφτεί πάρα πολλές φορές το τι πρόκειται να υπάρξει. Αυτό το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα παρουσιαστούν, η σειρά τους, η μίξη του προγράμματος, το οποίο πάντα είναι το χαρτί του Γιάννη Λάτσιου που βγάζει από το μανίκι τελευταία στιγμή και δεν το ξέρουμε ούτε κι εμείς.
Για τα σενάρια που θέλουν τον Νίκο Χατζηνικολάου να συζητά με τον ΑΝΤ1 για το δελτίο ειδήσεων :
Νομίζω ότι πλέον απαντήθηκε το ερώτημα όλων, με την επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στο alter. Το θέμα σταμάτησε πλέον, τελείωσε.

Read More

And More