K. Holmes: Η τελευταία της φωτογράφηση πριν το χωρισμό!

Αποφασισμένη για το διαζύγιο με τον Tom Cruise φαίνεται πως ήταν τελικά η Katie Holmes. Η γνωστή ηθοποιός μια μέρα πριν το χωρισμό της φωτογραφήθηκε και μίλησε σε γνωστό περιοδικό.
Με ιδιαίτερα άνεση η γνωστή ηθοποιός πόζαρε στο φωτογραφικό φακό υιοθετώντας διαφορετικά fashion looks για το περιοδικό C, εντυπωσιάζοντας για μια ακόμη φορά. Ωστόσο, η Katie δεν φαινόταν καθόλου προβληματισμένη ή στενοχωρημένη για τον χωρισμό που ακολούθησε.
Παρόλα αυτά, μιλώντας στην “Daily Mail” η δημοσιογράφος που της πήρε τη συνέντευξη αποκάλυψε πως η Holmes απέφευγε να φέρει τη συζήτηση στον σύζυγό της. “Άκουσα ξανά τις κασέτες και υπήρχαν τα σημάδια. Ένα όνομα δεν υπήρχε στο λεξικό που χρησιμοποιούσε, αυτό του Tom Cruise. Περνούν πολλές σελίδες και πραγματικά δεν τον αναφέρει με το όνομά του”, δήλωσε η Kelsey McKinnon.
Μάλιστα, όταν η Holmes ρωτήθηκε εάν ήρθε πιο κοντά με τον σύζυγό της όταν απέκτησαν τη Suri η απάντηση της ήταν ιδιαίτερα γενικευμένη: “Δεν ξέρω. Πραγματικά δεν ξέρω. Οι άνθρωποι εξάλλου κάνουν παιδιά για πολλά χρόνια”
Δες φωτογραφίες:

//

/

Read More

And More