Κ. Καινούργιου: Το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της!

Το πιο όμορφο και ξεχωριστό δώρο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου από τον σύντροφός της. Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος φρόντισε ανήμερα της γιορτή της να την κάνει να συγκινηθεί.

Ένα υπέροχο μονόπετρο δαχτυλίδι αξίας 20.000 ευρώ, σύμφωνα με την Real Life, επέλεξε ο σύντροφος της παρουσιάστριας για να την ευχαριστήσει και το συνόδευε μία μεγάλη ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Η αρχική έκπληξη της Κατερίνας, σύμφωνα με την εφημερίδα, έγινε συγκίνηση αφού πολλές φορές έχει δηλώσει ότι είναι full ερωτευμένη!

Το ζευγάρι που μετράει πλέον αρκετούς μήνες σχέσης και μάλιστα ζουν κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα όμορφο διαμέρισμα στα νότια προάστια. “Δεν έχουν λόγο να συγκρατούν τα συναισθήματά τους, και γι’ αυτό μέσα σε τόσο λίγους μήνες έχουν κάνει σημαντικά βήματα στη σχέση τους, που άλλα ζευγάρια θα αποφάσιζαν να κάνουν έπειτα από αρκετά χρόνια.”, σχολιάζει στην εφημερίδα άνθρωπος από το στενό φιλικό τους περιβάλλον.

Η κίνηση του επιχειρηματία να χαρίσει το μονόπετρο στην αγαπημένη του λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν ήταν παρά μία φυσιολογική κίνηση και εξέλιξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπιούνται, είναι παντού μαζί και δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωριστά.

Να αναφέρουμε ωστόσο ότι σύμφωνα με άλλο άνθρωπο από το κοντινό της περιβάλλον η Κατερίνα δεν πήρε δώρο δαχτυλίδι ανήμερα της γιορτής της. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το ζευγάρι είναι πολύ καλά μαζί αλλά δεν έχει περάσει η σχέση τους σε αυτό το βήμα.

Read More

And More