Κ. Καραφώτης στην Τατιάνα: “Η ανασφάλεια με οδήγησε στον ψυχολόγο!”

Ο Κώστας Καραφώτης που γνωρίσαμε μέσα από το “Fame story” και έχει ξεχωρίσει στο μουσικό στερέωμα για τις μοναδικές επιτυχίες του, βρέθηκε στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!” και μίλησε με την Τατιάνα Στεφανίδου για τους λόγους που τον οδήγησαν στον ψυχολόγο, τα πρώτα χρόνια μετά το ριάλιτι και τη συμμετοχή του στο “Just the 2 of us”.

Πήγα στον ψυχολόγο για να ξεπεράσω τα προσωπικά μου προβλήματα”, δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής, αναφέροντας πως η μεγάλη και ξαφνική δημοσιότητα που πήρε βγαίνοντας από το “Fame story” , αλλά και στα πρώτα βήματα της καριέρας του, του δημιούργησαν μικρές αγοροφοβικές τάσεις.
Όταν έρχεται μια παύση στη δουλειά συνειδητοποιείς πως χάνεις πράγματα από την καθημερινότητά σου”, εξήγησε ο Κώστας Καραφώτης, λέγοντας πως ήταν επιλογή του να πάει σε ψυχολόγο. “Η ανασφάλεια με οδήγησε στον ψυχολόγο. Όλα ήταν πολύ νέα και ξαφνικά για εμένα. Άρχισα να τραγουδάω σ’ ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο, έκανα μεγάλες συνεργασίες και μου έγραψαν τραγούδια μεγάλα ονόματα, με αναγνώριζαν στο δρόμο και όλο αυτό με άγχωσε. Ήταν επιλογή μου να πάω στον ψυχολόγο για να βρω την ηρεμία και την ισορροπία μου”, δήλωσε.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως η ξαφνική δημοσιότητα του δημιούργησε αγοροφοβικές τάσεις. “Δεν είχα πρόβλημα να εμφανιστώ μπροστά σε πολύ κόσμο, όταν αυτό έπρεπε να γίνει στο πλαίσιο της δουλειάς μου, αλλά στην προσωπική μου ζωή φοβόμουν να πάω μέχρι το supermarket. Δεν πήγαινα στο supermarket γιατί νόμιζα πως με κοιτούσαν όλοι, όταν έμπαινα μέσα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, ο Κώστας διηγήθηκε και μια αστεία ιστορία που έδειχνε την ανασφάλεια που του δημιούργησε η δημοσιότητα. “Όταν έμενα στη Γλυφάδα πήγαινα και έπαιζα μπιλιάρδο σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί. Υπάρχαν στιγμές που έφθανα εκεί και αν δεν έβρισκα θέση για να παρκάρω απ’ έξω, γύριζα στα τετράγωνα, μέχρι να βρω κοντινό πάρκινγκ και αυτό γιατί δεν ήθελα να βγω από το αμάξι και να μπω αμέσως στο μαγαζί, χωρίς να με δουν στο δρόμο.”, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι αυτό ήταν ένα από τα περιστατικά που είχε ζήσει και πως στις αρχές είχε κλειστεί στο σπίτι του και δεν έβγαινε.
Παρόλα αυτά, με τη βοήθεια του ψυχολόγου, φαίνεται να έχει βρει την ηρεμία του και να έχει αποβάλλει το άγχος του.
Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο “Just the 2 of us”, ο γνωστός τραγουδιστής ήταν πολύ χαρούμενος που βρέθηκε εκεί και δεν τον ενοχλεί που βγήκε, γιατί σημασία έχει πως πέρασε καλά.

Δες το video από την εκπομπή:

Read More

And More