Κ. Καραμπέτη: “Για έξι μήνες δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου!”

Λίγο πριν την πρεμιέρα του “Ηρακλή μαινόμενου” του Ευριπίδη, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη μίλησε για το πως βιώνει την κρίση, τις δυσκολίες, τον έρωτα και τα δημιουργικά παιδικά της χρόνια.

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως ο πολιτισμός είναι ο πρώτος που έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα από την κρίση. “Ο πολιτισμός είναι ο χώρος που θα πληγεί πρώτος. Ο κόσμος θα κοιτάξει πρώτα την τροφή και την περίθαλψη και μετά να πάει θέατρο. Με παρηγορεί το γεγονός ότι οι καλές παραστάσεις έχουν πληρότητα”, είπε χαρακτηριστικά στο “ΕΓΩ!” και πρόσθεσε: “Και οι δικοί μας μισθοί έχουν κατέβει πάρα πολύ. Ένα μεγάλο μέρος των ηθοποιών είναι άνεργοι. Πολλοί από αυτούς έχουν οικογένεια και παιδιά να μεγαλώσουν, καθώς και δάνεια”.

Μιλώντας για το πως έχει βιώσει η ίδια την κρίση και το αν έχει πεινάσει, ανέφερε: “Που πείνασα, όχι. Πάντα βρισκόταν ένα πιάτο φαγητό. Υπήρξε περίοδος – κοντά στο 2002- που δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου για περίπου έξι μήνες. Δεν έκανα τηλεόραση και ήμουν άνεργη για ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο”.
Τέλος, όσον αφορά τον έρωτα, η καταξιωμένη ηθοποιός εξομολογήθηκε: “Μέσα στον έρωτα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αγάπη. Δεν με ενδιαφέρει ένας άνθρωπος που δεν δέχεται αυτό που είμαι”.
Διάβασε περισσότερα στο ‘ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More