Κ. Καραβάτου: Μπορεί να κάνουμε παιδί πριν το γάμο!

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε η Κατερίνα Καραβάτου στο περιοδικό HELLO, στην οποία ανέφερε πως την ενδιαφέρει περισσότερο το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί, παρά ο γάμος. Η ίδια μίλησε για τον συντροφό της, τις αλλαγές που της έχουν ζητήσει κατά καιρούς να κάνει και τις πλαστικές επεμβάσεις

Για τη σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη και το ενδεχόμενο του γάμου η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε πως νιώθει ήδη σαν παντρεμένη. “Επρόκειτο να παντρευτούμε το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, δεν έγινε. Δεν αισθανόμασταν, λοιπόν, ότι είχαμε τη διάθεση και το χρόνο να το κάνουμε. Κι επειδή δεν θέλω να παντερυτώ Σάββατο και τη Δευτέρα να επιστρέψω στη δουλειά, πάμε για γάμο το επόμενο καλοκαίρι”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Με αγχώνουν οι προετοιμασίες. Θα είμαστε μόνο φίλοι και συγγενείς και θα κάνουμε ένα ωραίο γλέντι, για να περάσουμε καλά”.

“Ένα παιδί με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από ένα γάμο… Η εγκυμοσύνη μπορεί να προηγηθεί από το γάμο”, δήλωσε η Κατερίνα, η οποία αποκαλύπτει πως αυτοπροτάθηκε να παίξει μαζί με τον αγαπημένο της στο θέατρο!
Ο αγαπημένος της πάντως θα πρωταγωνιστήσει στο νέο σήριαλ του Ant1 “Φέρσου σαν άντρας” με την Ζέτα Μακρυπούλια. “Θα είναι παντρεμένοι και θα έχουν σκηνές στο σπίτι τους. Τίποτα! Καραούλι με τηλεφακό! Θα σαμποτάρω το γύρισμα!”, είπε με μια δόση χιούμορ.
Μιλώντας για τις αλλαγές που της έχουν ζητήσει να κάνει κατά καιρούς στην εμφάνισή της, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε το εξής: “Στην αρχή μου έβαλαν extension. Σαν σήμερα θυμάμαι την ημέρα που αποφάσισα ότι δεν τα αντέχω άλλο πάνω μου και ότι έχω από μόνη μου πλούσια και υγιή μαλλιά. Την ώρα που μου τα έβγαζαν, πέταξα έρπη που έπιανε από το άνω χείλος μέχρι την μύτη μου. Τόσο άγχος και ζόρι ένιωθα μέχρι να βγουν. Είναι γενικότερα, ψυχοσωματική, αλλά σε τέτοια ένταση και σε τέτοια έκταση δεν το είχα ξαναδεί!”
Ποια είναι η γνώμη της, όμως για τις πλαστικές επεμβάσεις;

“Μου έγινε μία συζήτηση από έναν κύριο που δεν ανήκε καν στην εκπομπή, τα πρώτα χρόνια. Μου μίλησε για το θέμα λίγο στο φλου, τύπου “κοίτα τι ωραία που γράφει αυτή η κυρία με το πλούσιο μπούστο της, κοίτα την τάδε πόσο όμορφη είναι”. Από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο βγήκε η συγκεκριμένη κουβέντα. Δεν μπήκα ποτέ στην λογική να το σκεφτώ. Είναι ωραίο το πλούσιο στήθος, αλλά υπάρχουμε κι εμείς με το μικρότερο και είμαστε μεγάλη μερίδα θέλω να σου πώ!”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More