Κ. Καραβάτου: “Ο Κρατερός είναι αρσενικό με άλφα κεφαλαίο!”

Κ. Καραβάτου: “Ο Κρατερός είναι αρσενικό με άλφα κεφαλαίο!” | tlife.gr

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για τον Κρατερό Κατσούλη, τη σχέση τους και την πρόταση γάμου που της έκανε. Το γνωστό ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούλιο και η παρουσιάστρια του Κους Κους βρίσκεται ήδη σε πελάγη ευτυχίας.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Down Town” η ίδια αποκάλυψε ότι περνά πολύ καλά με τον συντροφό της γιατί την κάνει να γελά πραγματικά. “Από εδώ και μπρος θέλω μόνο να γελάω”, αποκαλύπτει και σημειώνει ότι αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στο πλευρό του.
“Γελάμε πολύ, δόξα τω Θεώ. Ο Κρατερός μού προκαλεί σουρεαλιστικές παρακρούσεις. Μια φορά του είπα “Νομίζω ότι φοράμε το ίδιο νούμερο ευτυχίας στο χαμόγελό μας”. Κι έτσι είναι”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον σύντροφό της, η γνωστή παρουσιάστρια λέει το εξής: “Ας ξεκινήσουμε από το ότι είναι γοητευτικός… Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά, αλλά για ‘μένα ήταν πολύ σπουδαίο το ότι μπορούσα να κάνω (μαζί του) μικρές υπερβάσεις σε πράγματα που ως τότε θεωρούσα σημαντικά… βεβαίως τον αγάπησα βαθιά όταν με τον καιρό τον γνώρισα καλύτερα και είδα τις αρχές και τις αξίες του. Ο Κρατερός είναι αρσενικό με άλφα κεφαλαίο-κάνει μια γυναίκα να νιώθει πως έχει δίπλα της έναν άντρα. Τελεία”.
Τέλος, για την πρόταση γάμου, η Κατερίνα δηλώνει πως έγινε χωρίς… μονόπετρο. “Θα σου πω απλώς πως δεν μου αγόρασε καν μονόπετρο – ίσως επειδή, δικαιολογημένα, θεώρησε πως κι εγώ δεν θα το ήθελα. Μου πήρε αυτές τις δύο βέρες, που τις φοράω συνέχεια. Εντάξει, είχε διοργανώσει κάτι που του πήγε ευτυχώς καλά, παρόλο που παραλίγο να στραβώσει και να πάει όλο το project “πρόταση γάμου” στράφι…”, αναφέρει με μια δόση χιούμορ.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί

READ more