Κ. Καραβάτου: Οι δυσκολίες που πέρασε όταν έλειπε ο Κρατερός από το σπίτι και τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης, τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της η κόρη της Αέλια, τις δυσκολίες που πέρασε όταν ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης αναγκάστηκε για ένα διάστημα να εργάζεται σε τέσσερις δουλειές και το νέο επαγγελματικό της βήμα μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου.
Η γνωστή παρουσιάστρια που ξεκίνησε το νέο επαγγελματικό της βήμα ως διευθύντρια θεατρικών παραγωγών δηλώνει πως είναι σε μια ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της και παρόλο που της αρέσει η νέα της δουλειά, την ενοχλεί που μένει πολλές ώρες μακριά από την μικρή Αέλια. Σε συνέντευξή της στο “Εγώ”, η Κατερίνα αποκάλυψε: “Ακόμη παλεύω μέσα μου με το θέμα του χρόνου, γιατί αυτή η δουλειά δεν έχει ωράρια και εμένα με ενδιαφέρει να μην χάσω τη σχέση που έχω δομήσει με την Αέλια… Πιο πολύ από όλα με ενδιαφέρει να είμαι δίπλα στο παιδί μου”.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως πριν λίγο καιρό πέρασε δύσκολες στιγμές, όταν ο Κρατερός αναγκάστηκε να δουλέψει σε τέσσερις δουλειές. “Ήταν ένα διάστημα πολύ δύσκολο για μένα. Ο κρατερός είναι πολύ δοτικός και με έχει συνηθίσει αλλιώς, καθώς όταν γεννήθηκε το παιδί κάναμε τα πάντα μαζί. Από τον περσινό Αύγουστο, όμως, δεν τον είδαμε ποτέ στο σπίτι. Αυτό ήταν κάτι αναπόφευκτο, γιατί ένας από τους δυο έπρεπε να δουλέψει. Ξαφνικά, ένιωσα πως ήμουν single μαμά. Πέρασα πολύ άσχημα και ζοριζόμουν. Έλειπε σε εμένα και στο παιδί, και το ένιωσα αυτό. Είχα νεύρα και γκρίνιαζα. Τώρα αντιστράφηκε κάπως το κλίμα και είναι περισσότερος ώρες ο κρατερός στο σπίτι”.
Τέλος, για τα κιλά της εγκυμοσύνης, δήλωσε: “Έβαλα περίπου 13 κιλά στην εγκυμοσύνη μου, από τα οποία τα έξι έφυγαν στο μαιευτήριο. Ωστόσο, επειδή θήλασα για 11 μήνες, πήρα 2-3 κιλά ακόμη. Ουσιαστικά έχασα όλα τα κιλά μέσα στους τελευταίους έξι μήνες, χωρίς άγχος”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More