Κ. Κατσούλης: “Η Κατερίνα έγινε πιο ευαίσθητη απ’ ότι ήταν παλιά”

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στο περιοδικό “People” για το πώς είναι η εγκυμοσύνη της Κατερίνας και πόσο πολύ έχει αλλάξει, για το αν έκανε ποτέ επαναστάσεις όταν ήταν μικρός, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα!
Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι η κατάσταση στο σπίτι με την εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή: “Περιμένουμε με χαρά τη γέννηση του παιδιού και όλο αυτό το βιώνουμε με στιγμές ανάμεικτων συναισθημάτων. Πάνω απ’ όλα υπάρχει το συναίσθημα της χαράς και της γλυκιάς αναμονής.”
Για την γυναίκα του Κατερίνα Καραβάτου είπε ότι δεν έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της με την εγκυμοσύνη: “Δεν πιστεύω ότι αλλάζει ο χαρακτήρας μιας γυναίκας με την εγκυμοσύνη. Απλώς μπορεί να υπάρχουν κάποιες δύσκολες στιγμές. Το μόνο πάντως που συνέβη με την Κατερίνα είναι ότι έγινε περισσότερο ευαίσθητη απ’ ότι ήταν πριν. Κατά τα άλλα δεν έχει αλλάξει καθόλου.”
Ως παιδί και εκείνος έκανε τις επαναστάσεις του: “Ο,τιδήποτε κάνει ένας έφηβος νομίζει πως είναι μια μορφή επανάστασης και έτσι ακριβώς προχωράει. Οπότε εγώ έκανα δέκα επαναστάσεις.”
Τέλος για την κατάσταση της Ελλάδας δήλωσε: “Έπαψε να με στεναχωρεί. Τώρα πια με θυμώνει γιατί με ενοχλεί η αδικία, η κοινωνική ανισότητα, η ψευτιά και η βαθιά ανηθικότητα της σημερινής κατάστασης. Ενώ είμαι πολύ αισιόδοξος η πραγματικότητα με προσγειώνει άσχημα.”

Read More

And More