Κ. Κελεκίδου: “Θα ήθελα δεύτερο παιδί”!

Κ. Κελεκίδου: “Θα ήθελα δεύτερο παιδί”! | tlife.gr

Λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στην Αμερική μαζί με τον συζυγό της Νίκο Κουρκούλη, η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον ερχομό του μωρού της και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο παιδί.

“Θα ήθελα να κάνω ένα ακόμη παιδάκι, αλλά όχι τώρα άμεσα. Μπορώ να σου πω ότι είχα μια καλή εγκυμοσύνη, αλλά ο οργανισμός μας θέλει ξεκούραση. Πήρα 26 κιλά στο γιο μου και δεν το ευχαριστήθηκε πολύ γιατί θα ήθελα να έχω πάρει 36”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην “Πρωινή Μελέτη” και πρόσθεσε πως το πιο σημαντικό είναι να είσαι καλά με τον εαυτό σου, ανεξάρτητα από το βάρος που θα πάρεις. “Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα καλά. Στο παρελθόν και πριν την εγκυμοσύνη είχε τύχει να έχω παραπάνω κιλά και ν’ αντιμετωπίζω το ρατσισμό στην πίστα”, δήλωσε.
Ακόμη, η ίδια αποκάλυψε ότι της αρέσουν οι εκπομπές μαγειρικής και πως μαγειρεύει και η ίδια στο σπίτι. “Μαγειρεύω τα πάντα. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με κατσαρόλα, παραδοσιακά φαγητά. Όποτε θέλω μια αλλαγή, ανοίγω τα βιβλία μαγειρικής και παίρνω ιδέες”, είπε και συνέχισε: “Έχω παρακολουθήσει εκπομπές μαγειρικής, όχι φανατικά, αλλά κάποιες φορές τις βλέπω”.
Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε πως της είχαν κάνει πρόταση να συμμετέχει στο “Just the 2 of us” , αλλά οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις της, δεν της επίτρεπαν να πάει.
Όσον αφορά τη Eurovision, η Κέλλυ εξομολογήθηκε πως στενοχωρέθηκε με τον αποκλεισμό του Θεοχάρη Ιωαννίδη. Όσο για το αν θα πήγαινε εκείνη στη Eurovision είπε το εξής: “Όλα είναι θέμα συγκυριών. Λίγο πριν μείνω έγκυος πήγαινε να γίνει μια πρόταση από την εταιρία, αλλά λίγο αργότερα ήρθε η εγκυμοσύνη και το αφήσαμε”.
Τέλος, για τον Νίκο Κουρκούλη, η γνωστή τραγουδίστρια είπε ότι είναι τρεός και παλαβός. “Ο Νίκος είναι τρελός και παλαβός πατέρας”, είπε.

READ more