Κ. Κρομμύδας: Ποια τηλεκριτικός τον έκανε έξαλλο; Διάβασε την επιστολή του

Στη σκληρή κριτική που δέχτηκαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι του “Dancing with the stars 3” από τηλεκριτικό κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής απάντησε με το δικό του μοναδικό τρόπο ο Κώστας Κρομμύδας.
Δες την επιστολή που έγραψε ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας:
Η επιστολή μου στην κυρία Αφροδίτη Γραμμέλη σχετικά με τις δηλώσεις της περί ξοφλημένων στο “Dancing with the stars”
“Καλημέρα! Μόλις άκουσα τη δήλωσή σας περί εξοφλημένων στο “Dancing with the stars”. Σας διαβάζω πολλά χρόνια στο βήμα και πραγματικά λυπάμαι για το επίπεδο τέτοιων δηλώσεων από έναν άνθρωπο σαν και εσάς. Το να απαξιώνετε και να υποτιμάτε με τέτοιο τρόπο όλους τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι δεν σας τιμά. Γιατί άκουσα ότι έχετε και εξαιρέσεις μέσα σε αυτούς που αναφέρεστε ως τελειωμένους και αργόσχολους. Δεν άκουσα το όνομά μου και ούτε βέβαια σας γράφω για να με εξαιρέσετε. Θα δεχόμουν κάθε κριτική που θα είχε σκοπό να τονίσει τις αδυναμίες μου και να με κάνει καλύτερο. Και αν πιστεύετε πως είτε γίνομαι χυδαίος είτε κοροϊδεύω να το γράψετε. Με το όνομα μου και όχι με την κάλυψη μιας γενικής τοποθέτησης. Η άνεσή σας να προσβάλλετε τόσο εύκολα όλους αυτούς που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι δεν έχει προηγούμενο. Λυπάμαι πολύ και ομολογώ πως δεν το περίμενα.
Αυτή η χώρα τελικά δεν πάσχει μόνο από “τελειωμένους” και αργόσχολους όπως είπατε αλλά και από άσχετους και εμπαθείς που νομίζουν πως με μια δήλωση “φωτοβολίδα κάνουν κριτική.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ
ΗΘΟΠΟΙΟΣ -ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ (ΚΑΙ “ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΧΟΡΕΥΤΗΣ” ΤΟΥ DANCING WITH THE STARS.)”

Read More

And More