Κ. Λάσπα: »Θυμώνω γιατί έχω διπλή ευθύνη για το μωρό μου» !

Κ. Λάσπα: »Θυμώνω γιατί έχω διπλή ευθύνη για το μωρό μου» ! | tlife.gr

Η Κατερίνα Λάσπα φωτογραφήθηκε για το People και μίλησε για την εγκυμοσύνη της. Βρίσκεται στον 6ο μήνα αλλά δεν έχει μάθει ακόμη το φύλο του μωρού. »Δεν θέλουμε να μάθουμε το φύλο του. Θα είναι έκπληξη και για τους δυο μας. Γερό να είναι. Η περιέργειά μου είναι για το πώς θα’ναι φυσιογνωμικά, πώς θα συμπεριφέρεται και πώς θα εξελίσσεται», δηλώνει η μέλλουσα μαμά.

Όσον αφορά το πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της Νεκτάριο ότι θα αποκτήσουν παιδάκι λέει: »Ο Νεκτάριος το κατάλαβε πρώτος, όχι εγώ. Είχα μια ψιλοκαθυστέρηση αλλά δεν έδωσα σημασία. Ξύπνησε λοιπόν ένα πρωί, εγώ ήμουν στο σαλόνι και μου φώναξε: μωρό είσαι έγκυος. Τελικά είχε δίκιο». Η Κατερίνα παραδέχεται πως προσέχει πολύ το βάρος της κι ότι αν και έξι μηνών έχει πάρει μόλις 5 κιλά.

Δεν θα μπορούσε όμως σαν νέα μαμά να μην ανησυχεί και για τον κόσμο στο οποίο φέρνει το παιδί της. »Θυμώνω πιο εύκολα έχοντας διπλή ευθύνη για αυτό που έρχεται, γι’αυτό το καινούριο πλάσμα που θα γεννηθεί σε έναν τέτοιο κόσμο. Είναι η πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που μια ολόκληρη γενιά θεωρεί ότι θα ζήσει χερότερες μέρες από τους γονείς της. Αυτό από μόνο του είναι ανησυχητικό», λέει η Κατερίνα.

Η γλυκιά παρουσιάστρια μίλησε και για τα οικονομικά μέτρα. Θεωρεί πως θα μας βάλουν στη θέση μας αν και όπως εξομολογείται η ίδια δεν ξέφευγε ποτέ, δεν έχει βγάλει πιστωτική και ούτε έχει πάρει δάνειο.

Ήθελε πάντα να γίνει μητέρα και έχει πολύ μεγάλο απόθεμα αγάπης να δώσει σε ένα μικρό πλασματάκι που θα το βλέπει να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Το περίεργο είναι πως αυτός που κατάλαβε πρώτος την εγκυμοσύνη ήταν ο Νεκτάριος! Ξύπνησε ένα πρωί και της είπε: «Μωρό, είσαι έγκυος!» Τελικά είχε δίκαιο…

Στην αρχή η ίδια σκεφτόταν τις λειτουργικέ αλλαγές, όπως αν χρειάζονται ένα καινούριο σπίτι κλπ. Όταν πρωτοείδε όμως το μωρό, έκλαιγε από το Μαρούσι μέχρι το Πανόραμα Βούλας. Η Κατερίνα δεν έχει κανένα άγχος με τη γέννα. Όλα θα πάνε καλά, λέει.

Αυτή την περίοδο κάνει συζητήσεις στην τηλεόραση αλλά σίγουρα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο από ‘δω και πέρα θα τον έχει το γούρι της, το μωρό της και την κάθε μέρα θα την ανακαλύπτουν μαζί.

READ more