Κ. Λέχου: “Δεν με ενδιαφέρουν οι φοβισμένοι άνδρες”!

Σε μια απολαυστική συντέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Πρωινό μου” με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Λέχου μίλησε για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Το Νησί”, τη δημοσιότητα, τον έρωτα και τη ψυχανάλυση.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε κρυφές πτυχές του χαρακτήρα της και παραδέχτηκε πως έχει πλέον μάθει τον εαυτό της και τις αντιδράσεις της. “Είμαι οξύθυμη, επιθετική στο λόγο μου, έχω ένα καυστικό χιούμορ, όλα αυτά δεν αλλάζουν, γιατί είμαι έτσι. Καταλαβαίνω τα λάθη μου αλλά δεν μπορούν να διορθωθούν, γιατί έχουν καταγραφεί στο ασυνείδητο μου πολλά χρόνια πριν, τα ξέρω πολύ καλά. Δεν παραμυθιάζομαι!”, ανέφερε και πρόσθεσε πως στις σχέσεις της, συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο. “Οι άνθρωποι που με αγαπούν το καταλαβαίνουν, το δέχονται και βρίσκουν και μία ευχάριστη πλευρά”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά, το ζήτημα των ανδρών, η Κατερίνα Λέχου ανέφερε το εξής: “Δεν με ενδιαφέρουν οι φοβισμένοι άνδρες, μ’ αρέσουν μόνο οι γενναίοι άνδρες. Θέλω ο άλλος να είναι σταθερός, να μην κάνει βήματα πίσω, να είναι παρών σε όλα”.
Παράλληλα, η ίδια υπογράμμισε πως δεν μπορεί να είναι συνέχεια ερωτευμένη. “Δεν μπορείς να είσαι συνεχώς ερωτευμένος. Το κορμί δεν αντέχει και γι’ αυτό φροντίζει και η φύση και κατεβαίνουν οι ρυθμοί, γιατί αλλιώς θα σκάσεις. Αν η αδρεναλίνη ανεβαίνει συνεχώς και οι χτύποι της καρδιάς σου είναι ανεβασμένοι, θα πάθεις ανακοπή, γι’ αυτό καταλαγιάζει και έπειτα μπορεί να επανέλθει”, είπε.
Για το αν έχει κάνει ψυχανάλυση, η γνωστή ηθοποιός απάντησε θετικά και παραδέχτηκε πως έκανε ψυχανάλυση για 6 χρόνια. “Έχω κάνει ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία για 6 χρόνια. Μία φορά την εβδομάδα πήγαινα στο γιατρό και συνομιλούσαμε. Είναι μία αργή διαδικασία, θέλει υπομονή και τους καρπούς που συλλέγεις τους αντιλαμβάνεσαι πολύ αργότερα. Δεν είναι συμβουλευτική ψυχοθεραπεία που μέσα σε 4-5 συνεδρίες σε καθοδηγεί ο άλλος. Θέλει μία μεγάλη βουτιά μέσα σου, και, επειδή δεν το αντέχεις όλο μαζί, θέλει χρόνο”, τόνισε.
Ακόμη, σε ότι αφορά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς “Το Νησί”, η ίδια δηλώνει πως της αρέσει να έχει απήχηση η δουλειά της, αλλά θεωρεί πως η μεγάλη δημοσιότητα που έχει πάρει θα κοπάσει. “Χαίρομαι πάρα πολύ για τα όσα λέει ο κόσμος για τη δουλειά. Δεν είναι μόνο το τι λένε αλλά και πώς το λένε, μας κοιτάνε μέσα στα μάτια και μας κρατάνε ζεστά το χέρι. Αλλά δεν τρελαίνομαι, είμαι μεγάλη πλέον για να τρελαθώ και πατάω στη γη. Αν αυτή η επιτυχία ερχόταν σε νέο παιδί φαντάζομαι πως θα τον είχε τρελάνει, θα τον είχε κλυδωνίσει. Δεν μπορώ να χάσω τις ισορροπίες μου γιατί ξέρω τι και πώς θα γίνει. (..) Συγκινούμαι όταν βλέπω τα επεισόδια, γιατί θυμάμαι στιγμές από τα γυρίσματα”, ανέφερε.
Τι λέει , όμως και για τη δημοσιότητα που έχει πάρει μέσω της σειρας;

“Είμαι σχεδόν σίγουρη πως θα τους περάσει. Ελπίζω πως θα περάσει αυτό το διάστημα και θα με ξεχάσουν, κάνω υπομονή. Φυσικά και απολαμβάνω ότι η δουλειά μου ανταμείβεται από τον κόσμο. Βεβαίως, όλη αυτή η ανταπόκριση επισύρει και κάποιες άλλες πλευρές, τις οποίες μπορεί να μην απολαμβάνω και τόσο. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Ξέρω πως σήμερα πουλάω πάρα πολύ και πως αύριο μπορεί να μην πουλάω και καθόλου. Είναι καλή αυτή η εναλλαγή, γιατί ξεκουράζει εσένα ξεκουράζει και το κοινό”.
Τέλος, μιλώντας για την καθημερινότητά της, η ταλαντούχα ηθοποιός αποκλαύψε το εξής: “Κάνω όλες τις δουλειές μόνη μου, πάω στην εφορία και στο σουπερμάρκετ, δεν είμαι όμως καλή νοικοκυρά. Έχω μία γυναίκα που έρχεται και με βοηθάει με την καθαριότητα του σπιτιού. Δεν μαγειρεύω σε καθημερινή βάση, και ειδικά αυτές τις μέρες το σπίτι είναι εγκαταλειμμένο. Με απασχολεί ο χώρος μου να είναι φροντισμένος, καθαρός και όμορφος αλλά με το φόρτο εργασίας δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά”.

Read More

And More