Κ. Λέχου: ‘Δεν μου αρέσει το ”παντρεύομαι και κάνω το παιδί μου”, γιατί το ιδιοκτησιακό δεν με εκφράζει!

Η Κατερίνα Λέχου, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση ”Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας”, φωτογραφίζεται για το περιοδικό ”Glam” και σε συνέντευξη που έδωσε σ’ αυτό μιλά για την οικονομική κρίση, την κατάθλιψη, τα επαγγελματικά της δρώμενα και την τηλεόραση.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρει επίσης, ότι η παράσταση της ”τρώει” όλη την ενέργεια – θα πάει μέχρι το τέλος της σεζόν και αποκαλύπτει πως μόλις αυτή ολοκληρωθεί θα κάνει μια ταινία και συγκεκριμένα μια μαύρη κωμωδία.

Η κυριαρχία των τουρκικών σίριαλ στην τηλεόραση
”Είναι σημείο των καιρών. Εφόσον δεν υπάρχουν χρήματα, τα κανάλια καταφεύγουν σε λύσεις που είναι εφικτές: στα τουρκικά σίριαλ και τις επαναλήψεις, παραδείγματος χάριν, που καλύπτουν μεγάλο μέρος του προγράμματος.”

Πώς αιασθάνεται που βλέπει τον εαυτό της στις επαναλήψεις
”Τον βλέπω συνήθως για πρώτη φορά… Θα έβλεπα τηλεόραση αλλά είναι τεχνικώς αδύνατον, γιατί λείπω από το σπίτι πολλές ώρες. Η σχέση μου μαζί της είναι απολύτως συνειδητή. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα παρακολουθήσω ένα κανάλι, ό,τι και να παίζει. Το μέσο πρέπει να το χρησιμοποιείς και όχι να σε χρησιμοποιεί.”

Σύμφωνα με έρευνες είμαστε το έθνος με τα μεγαλύτερα ποσοστά κατάθλιψης φέτος
”Κι εγώ δεν είμαι φύσει χαρούμενο άτομο. Δεν ξυπνάω το πρωί και είμαι μες στο κέφι και το τραγούδι. Το αντίθετο: Είμαι ένα φύσει απαισιόδοξο άτομο και έχω μια ελαφριά χρόνια κατάθλιψη, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει στο να είμαι αγωνιστική. Έχουμε την τάση ως έθνος να μεταθέτουμε τις ευθύνες. Εμένα μου αρέσει να παίρνω τη δική μου ευθύνη. Θα αλλάξω τα δικά σας τα μυαλά; Δεν μπορώ! Τον εαυτό μου όμως μπορώ να τον αλλάξω, είναι τσεκαρισμένο.”

Για τον γάμο και τα παιδιά
”Δεν μου αρέσει το ”παντρεύομαι και κάνω το παιδί μου”, γιατί το ιδιοκτησιακό δεν με εκφράζει. Έχω ανάγκη ιδιοσυγκρασιακά να έχω ανοιχτούς ορίζοντες… Δεν φοβάμαι να μένω μόνη μου, γιατί δεν πλήττω, μ’ αρέσει η παρέα μου… Κι όταν συμβαίνει αυτό, γίνεται ένα μαγικό πράγμα: αρέσεις και στους άλλους”.

Read More

And More