Κ. Λέχου – Μ. Στρατάκης: Μυστικός γάμος στην Πάτμο;

Μπορεί η Κατερίνα Λέχου να δηλώνει σε συνεντεύξεις της ότι ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της και πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η συντροφικότητα, ωστόσο τις τελευταίες μέρες φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την γνωστή ηθοποιό και τον σύντροφό της Μάνο Στρατάκη να ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “Hello!” το ζευγάρι θέλησε να επισφραγίσει τη σχέση του και παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στο αγαπημένο του νησί, στην Πάτμο με κουμπάρους τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη.

Το ζευγάρι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Νησί της Αποκάλυψης, καθώς είναι ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς, εκεί πήραν και την απόφαση σύμφωνα με το δημοσίευμα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα.

Προς το παρόν κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει το γάμο τους, ενώ και τα πολύ κοντινά τους πρόσωπα τηρούν σιγή ιχθύος, διαφυλάσσοντας την προσωπική ζωή του ζευγαριού μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λες να έκαναν τελικά το μεγάλο βήμα;

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More