Κ. Λέχου: Στο θέατρο με τον σύζυγό της και τους κουμπάρους τους!

Διακριτικά στο πλευρό της αγαπημένης του, Κατερίνας Λέχου βρίσκεται πάντα ο Μάνος Σρατάκης. Ο επιχειρηματίας συνοδεύει πάντα την όμορφη ηθοποιό στις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά αποφεύγει τον φωτογραφικό φακό. Άλλωστε και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι προσπάθησαν να κρατήσουν μυστικό και το γάμο τους που τελέστηκε το καλοκαίρι στο νησί της Πάτμου. Έγινε γνωστός όταν ο κουμπάρος τους, Γιάννης Μπέζος ερωτήθηκε γι’ αυτό σε μία τηλεοπτική συνέντευξη.

Μαζί με τον κουμπάρο τους και την σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη το ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην πρεμιέρα της παράστασης “Μόνος με τον Άμλετ” που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο Αμλετ, η Οφηλία, ο Κλαύδιος, η Γερτρούδη, ο Πολώνιος, ο Λαέρτης, το Φάντασμα του Νεκρού βασιλιά και ο Οράτιος ζωντανεύουν από τον Αιμίλιο Χειλάκη. Την σκηνοθεσία και την διασκευή του έργου υπογράφουν οι Μανώλης Δούνιας και Αιμίλιος Χειλάκης ενώ πολλοί ήταν οι celebrities που παρακολούθησαν την πρεμιέρα και έδωσαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα!

Δες ποιους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE!


Αθηνά Μαξίμου-Τόνυ Δημητρίου


Μιρέλλα Παπαοικονόμου-Ευσταθία Τσαπαρέλη-Αλέξανδρος Λογοθέτης-Ευγενία Δημητροπούλου


Ιρένε Τροστ-Θανάσης Βισκαδουράκης


Αλίκη Δανέζη-Γιάννης Στάνκογλου


Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Γιάννης Στάνκογλου-Άλκης Κούρκουλος


Έμιλυ Κολιανδρή-Χρήστος Λούλης


Σοφία Βογιατζάκη-Αλέξανρος Μπουρδούμης


Χρήστος Δήμας-Γιάννης Βογιατζής-Χρήστος Λούλης


Τατιάνα Παπαμόσχου-Ελένη Ζιώγα


Πέτρος Φιλιππίδης-Λένα Αρώνη

Read More

And More