Κ. Λέχου: “Το μεγάλο στοίχημα είναι να μπορείς να συμβιώσεις με τον άλλον!”

Για τη σχέση της με τον Μάνο Στρατάκη που μετρά ήδη τέσσερα χρόνια, τον παππού της και την οικογένειά της μίλησε η Κατερίνα Λέχου στο “Πρωινό Ant1”.
Μιλώντας αρχικά για τη σχέση της με τον παππού της εξομολογήθηκε: “Η σχέση μου με τον παππού μου ήταν ιδιαίτερη. Ο παππούς ήταν καλλιτεχνική φύση και με έχει μυήσει σε πολλά καλλιτεχνικά πράγματα”.

Για τη συμβίωση, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: “Η πικρή αλήθεια είναι ότι το μεγάλο στοίχημα είναι στο να μπορείς να συμβιώσεις με κάποιον, ενώ η εύκολη λύση είναι να μένεις μόνη. Προφανώς προτιμώ την εύκολο λύση. Για αρκετά χρόνια έμενα με τους γονείς μου και τώρα μένω μόνη”.
Ενώ, πρόσθεσε ότι ο σύντροφός της, την δέχεται όπως ακριβώς είναι: “Αυτός που σε αγαπά σε αποδέχεται με τα καλά και τα κακά σου. Τώρα μαγειρεύω που μένω μόνη, αλλά όχι συνέχεια. Μαγειρεύω όταν έχω έμπνευση. Ο Μάνος έχει φάει φαγητό από τα χεράκια μου”, είπε και πρόσθεσε: “Ο Μάνος είναι αυτός που είναι γιατί μπορεί να στέκεται παραπλεύρως, αλλα και με τόσο ζωηρή παρουσία δίπλα μου”.

Read More

And More