Κ. Μαρκουλάκης – Α. Σμαραγδή: Ζουν τον απόλυτο έρωτα και σχεδιάζουν κοινή ζωή!

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Αναστασία Σμαραγδή, απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό, το περασμένο καλοκαίρι, σε παραλία της Παλαιάς Επιδαύρου, ενώ νωρίτερα είχαν κάνει την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο θέατρο της Επιδαύρου, χωρίς όμως να φωτογραφηθούν. Όλο αυτό το διάστημα οι δυο τους, δεν είχαν δώσει τροφή για σχόλια, αλλά όλοι μιλούσαν για το τέλος που έβαλε ο ηθοποιός στην μοναχική του ζωή, ύστερα από το διαζύγιό του με την Έρση Ξενάκη.

Το ζευγάρι, μάλιστα, γνωρίστηκε έναν χρόνο πριν και λίγο μετά την επιστροφή του Κωνσταντίνου από την Αμερική, όπου είχε εγκατασταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον χωρισμό.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ”Real Life”, το ερωτευμένο ζευγάρι θα επισημοποιήσει τη σχέση του, με την συντροφιά φίλων και συγγενών, το καλοκαίρι.

Ο Κωνσταντίνος, σε συνέντευξή του, είπε χαρακτηριστικά: ”Δεν μπορώ να πω όχι σε τίποτα. Ούτε σε έναν ακόμη γάμο, ούτε και σε άλλα παιδιά.”

Και συνέχισε: ”Όσο μεγαλώνεις, τα πράγματα στη ζωή αποκτούν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Δεν μπορώ να προκαθορίσω το μέλλον μου σε κανένα πεδίο.

Σίγουρα είναι δύσκολο να ζεις μόνος σου και ίσως ακόμα πιο δύσκολο να ζεις παντρεμένος. Ιδανικά θα ήθελα να περάσω όλη τη ζωή μου με τον ίδιο άνθρωπο.”

Read More

And More