K. Middleton: “Ο William με κακομαθαίνει! “

Ο πρίγκηπας William και η Δούκισσα Catherine είναι από τα πιο αγαπημένα βασιλικά ζευγάρια. Η Kate Middleton έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη της Βρετανίας και απολαμβάνει πολύ συχνά θετικά σχόλια και κοπλιμέντα για τον τρόπο που κινείται.

Πάνω απ ‘όλα όμως έχει κερδίσει την καλύτερη θέση στην καρδιά του συζύγου της! Σε πρόσφατη εκδήλωση μάλιστα την ρώτησαν πως είναι να είναι πριγκίπισσα και εκείνη απάντησε πως έχει επισκεφτεί πολλά μέρη αλλά δεν έχει δει τόσα όσα ο William. Ακόμα, τόνισε πως ο σύντροφός της είναι πολύ καλός και γλυκός και την κακομαθαίνει!

Η Kate άφησε για λίγο τα κομψά συνολάκια και τα φορέματα και ντύθηκε με casual ρούχα, σαν ένα απλό κορίτσι. Ο λόγος ήταν η επίσκεψή της στο σχολείο Widehorizons Margaret McMillan House.

/

Μαζί με τους μαθητές πήγε εκδρομή στην εξοχή όπου οι μικροί της φίλοι της απέσπασαν αυτές τις πληροφορίες. Όταν ένα από τα παιδιά την ρώτησε πως είναι ακριβώς η δουλειά της απάντησε: “Έχω πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και διασκεδαστικό και με προσέχουν πολύ.”

/

/

Read More

And More