K. Minogue: Περνά και μόνη της καλά. Η διάσημη τραγουδίστρια παραδέχεται πως ίσως δεν γίνει ποτέ μητέρα

Μια αποκαλυπτική χρονιά ήταν αυτή που πέρασε για την Kylie που αποφάσισε να αφήσει πίσω της πολλά από την παλιά της ζωή και να κάνει μια νέα αρχή, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Η 45χρονη έκανε στροφή στην καριέρα της, εμπιστευόμενη για πρώτη φορά κάποιον manager από την Αμερική (και όχι από την Αυστραλία ή τη Μεγάλη Βρετανία), είπε το μεγάλο ΝΑΙ για μια θέση στο διάσημο show The Voice στην Αγγλία και τελικά χώρισε από τον αγαπημένο της Andres Velencoso.

Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία χρόνια, αλλά όπως εξηγεί η Αυστραλή star η ανασκόπηση της τον τελευταίο καιρό ίσως να τον έκανε να αισθανθεί πως πρέπει να μείνουν χώρια.

/

Η Kylie που εκτός από την θρυλική καρέκλα του Voice κυκλοφόρησε και το νέο της άλμπουμ, Kiss Me Once, το πρώτο single από το οποίο με τίτλο Into The Blue, περιγράφει ακριβώς την δική της κατάσταση αυτή τη στιγμή. Μια γυναίκα που θέλει και χρειάζεται να μείνει για λίγο διάστημα μόνη της.

/

Στο παρελθόν η Kylie είχε μια σειρά από λαμπερούς συντρόφους στο πλευρό της, όπως τον Olivier Martinez (φωτό πάνω), ο οποίος και της συμπαραστάθηκε όλη την περίοδο που έκανε θεραπεία ενάντια στον καρκίνο, τον Michael Hutchence τραγουδιστή των INXS, ο οποίος αυτοκτόνησε το 1997 και τον James Gooding – επίσης μοντέλο – ο οποίος πούλησε έναντι αδράς αμοιβής το love story τους στον Τύπο. Μάλλον, η όμορφη Αυστραλή δυσκολεύεται να διακρίνει σωστά και να επιλέξει τον κατάλληλο. Όπως άλλωστε παραδέχεται, ίσως πια να είναι αργά για εκείνη να γίνει μητέρα και να αποκτήσει παιδιά. Χρειάζεται πρώτα η σταθερή σχέση και ο κατάλληλος σύντροφος!!

Read More

And More