Κ. Παπουτσάκη: Ας λένε ό,τι θέλουν. Εγώ θα κάνω αυτό που νιώθω ότι είναι σωστό!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” γι αυτά που ακούει για εκείνη καθημερινά, για το πόσο έχει αλλάξει μέσα σε 5 μήνες, αλλά και για τον γάμο…
Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι ότι δεν την ενδιαφέρει τι λένε για εκείνη: “Να σου πω την αλήθεια δεν με νοιάζει πια. Ας λένε ό,τι θέλουν. Σε αυτή την φάση δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ θα κάνω αυτό που νιώθω ότι είναι σωστό.”

Όταν την ρώτησαν τι διαφορές βλέπει στην ίδια σε σχέση με πριν από 5 μήνες, αποκάλυψε: “Αχ, πολλές… Ίσως καμία… Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου. Παλιότερα, δεν άντεχα να μένω μόνη μου. Τώρα πια, το επιλέγω. Γενικώς νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα. Έχω τρομερή ενέργεια, δύναμη και θέληση. Είμαι πιο ξεκούραστη από ποτέ.”

Πώς θα χαρακτήριζε την ερωτική της ζωή; “Είμαι σίγουρη ότι θα βρει το δρόμο της. Αυτή την περίοδο, έχω αφοσιωθεί στα επαγγελματικά μου, με πολλή όρεξη για δουλειά.”

Για τον γάμο είπε: “Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος ως θεσμός σε καμία περίπτωση. Η συντροφικότητα είναι το ζητούμενο, όχι ο τύπος. Αν προκύψει, σίγουρα δεν θα είναι αυτοσκοπός. Δεν σου κρύβω επίσης ότι με φοβίζει ως ιδέα.”

Απαντώντας στην ερώτηση στην υποθετική ερώτηση αν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή της, είπε: “Δεν μπορώ να σου πω ότι έχει χτυπήσει ακριβώς το “καμπανάκι”. Τα χρόνια, όμως, περνούν και, κάποια στιγμή, θα ήθελα να κάνω κι εγώ ένα παιδί.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πριν από λίγους μήνες θύμωσε με τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν από paparazzi: “Δεν θα το έκανα τώρα. Εδώ ο κόσμος χάνετα… Στις μέρες που ζούμε, το θεωρώ εκτός πραγματικότητας να μπω στη διαδικασία να λέω πόσο θυμωμένη και στεναχωρημένη νιώθω“.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

Read More

And More