Site icon TLIFE

Κ. Παπουτσάκη: ”Δεν έχω αλλάξει κεφάλαιο. Είμαι το ίδιο βιβλίο!”

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”, ανέφερε ότι όταν χώρισαν οι δικοί της ήταν 6 ετών. Μάλιστα, την είχε πειράξει ο χωρισμός τους τόσο, ώστε η δασκάλα της να παρατηρήσει και να πει πως εκείνο το διάστημα η Κατερίνα ήταν λίγο χαμένη στις σκέψεις της κι αφηρημένη.

Επιπλεόν, δήλωσε πως οι γονείς της, της είχαν δώσει πολλή αγάπη και δεν είναι στερημένη σε αυτό το επίπεδο. Στον πατέρα της θαυμάζει τη γενναιοδωρία του και τη φοβερή αίσθηση του χιούμορ και στη μητέρα της, τη δυναμικότητα που διαθέτει, την κοινωνική συνείδηση, το έντονο αίσθημα δικαιοσύνης και τ’ ότι είναι δοτική.

Παραδέχεται πως η σχέση της μαζί τους είναι αρκετά φιλική και δηλώνει πως όταν αποκτήσει παιδιά, θα ήθελε πολύ να είναι μαμά – φίλη. ”Για ‘μένα η φιλική διάσταση είναι σημαντική ακόμη και στις ερωτικές σχέσεις και στις σχέσεις γονιών – παιδιών”, είπε η ίδια.

Επιπλέον, δεν αρνείται ότι μετά την ”Αλίκη” δέχτηκε πολλές προτάσεις, αλλά τονίζει πως ”προτίμησε να πάρει τις αποστάσεις της, κάνοντας θέατρο και σινεμά, και θα επιστρέψει τηλεοπτικά όταν έρθει κάτι που θα της αρέσει πάρα πολύ.”

Η τηλεπαρουσίαση θα την ενδιέφερε; ”Δεν το απορρίπτω ως προοπτική, θα πρέπει όμως να είναι κάτι που δεν θα με αποσπούσε από αυτό που κάνω ως ηθοποιός. Είναι λίγο περίεργο να καταγραφείς στη συνείδηση του κόσμου ως τηλεπερσόνα κι όχι ως ηθοποιός.”

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι δεν έχει αναγεννηθεί σε προσωπικό επίπεδο. ”Δεν αισθάνομαι ότι έκλεισα κάτι, για ν’ ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο. Είμαι το ίδιο βιβλίο”, είπε η ίδια.

Τι εκτιμά στον Ορέστη Τζιόβα; ”Είναι επικοινωνιακός, αυθόρμητος, αυθεντικός, έξυπνος, ευπροσάρμοστος, έχει χιούμορ, με κάνει να γελάω”, ομολόγησε η Κατερίνα, που το σενάριο ”γάμος” δεν την απασχολεί, αλλά της αρέσει η συντροφικότητα και το μοίρασμα!

Τέλος, υπογράμμισε ότι τη φοβίζει η ιδέα του θανάτου ”όχι τόσο σε προσωπικό επίπεδο”, όπως είπε, ”όσο σχετικά με την απώλεια αγαπημένων της ανθρώπων. Τα γηρατειά δεν τα φοβάται”.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!”

© 2024 tlife.gr