Κ. Παπουτσάκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά το γάμο!

Ο γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά στη Δονούσα ήταν το κοσμικό γεγονός του Αυγούστου. To TLIFE ταξίδεψε μέχρι το πανέμορφο νησί των μικρών Κυκλάδων και απαθανάτισε με τον φωτογραφικό φακό του την πιο όμορφη στιγμή στη ζωή της ηθοποιού.

Η Κατερίνα λαμπερή, πιο ώριμη από ποτέ και νίοπαντρη μιλάει στο περιοδικό Celebrity για τον σύζυγό της, τον γάμο τους αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα!

/

Αυτή τη στιγμή σε πετυχαίνουμε στο ξεκίνημα μιας πολύ απαιτητικής σεζόν. Συνεχίζεται η επιτυχία του «Απατεώνες και τζέντλεμεν» με τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ θα είσαι και στο «Κοροϊδάκι της δεσποινίδος», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο…
Όντως! Έχω ήδη ξεκινήσει πρόβες για το «Κοροϊδάκι της δεσποινίδος». Νιώθω πολύ χαρούμενη που δουλεύω ξανά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο με τον οποίο είχαμε καταπληκτική συνεργασία στο παρελθόν. Γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν οι παραστάσεις για το «Απατεώνες και τζέντλεμεν» για δεύτερη σεζόν και γύρω στις 25 Οκτωβρίου θα γίνει η πρεμιέρα για το «Κοροϊδάκι».

Αυτό το καλοκαίρι βέβαια συνέβη και κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σου: παντρεύτηκες. Συγχαρητήρια! Μας ξάφνιασες λίγο, γιατί στο παρελθόν είχες πει ότι ο γάμος μάλλον είναι κάτι που δεν σε αφορά…

Αν δεν γινόταν έτσι, με το συγκεκριμένο τρόπο, το πιο πιθανό είναι να μη συνέβαινε. Δεν θα το αποφάσιζα ποτέ. Το γεγονός ότι βγήκε μέσα από έναν αυθορμητισμό και ίσως επειδή με το σύντροφό μου έχουμε τις ίδιες απόψεις πάνω στο θέμα, με κάνει να μην αγχώνομαι. Ενώ γενικώς φοβόμουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Έχουμε κοινά όνειρα και προσδοκίες και βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο τη ζωή.

/

Γνωριζόσασταν πολύ καιρό πριν;
Έχουμε κοινή παρέα και αυτό είναι υπέροχο.

Έχεις δηλώσει ότι θα έδινες βραβείο στους γονείς σου. Πώς σκέφτεσαι την προοπτική να κάνεις τη δική σου οικογένεια, να γίνεις κι εσύ γονιός;
Πάντα ήθελα να κάνω παιδί. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να συμβεί κάποια στιγμή, το θεωρώ ευλογία. Αγαπώ τα παιδιά και έχω πολύ στο νου μου το να μην είναι η μητρότητα μια εγωκεντρική πράξη, αλλά πραγματικά να αντιμετωπίσεις το πλάσμα που φέρνεις στον κόσμο με αλτρουισμό και σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και την προσωπικότητά του, σε ό,τι το παιδί σου θα θέλει το ίδιο να ζήσει και να δημιουργήσει. Και ο ρόλος του γονιού πιστεύω πως είναι να βοηθήσει το πλάσμα που φέρνει στον κόσμο να ανθίσει με όποιον τρόπο εκείνο θέλει.

/

Εσύ πώς βίωσες αυτή τη σχέση μεγαλώνοντας;
Οι γονείς μου είναι άνθρωποι πολύ δοτικοί, έχω μεγαλώσει σε κλίμα αγάπης και αυτό ακριβώς το κλίμα επικρατεί και στις φιλικές μου σχέσεις – πιστεύω πως το μοτίβο που επικρατεί στην οικογένεια σε ακολουθεί και στις υπόλοιπες κοινωνικές σου σχέσεις. Γενικότερα πιστεύω πάρα πολύ στην αγάπη σαν αντίδοτο για όλες τις συμφορές, σαν ασπίδα… Και τη βάζω πάντα μπροστά στη ζωή μου. Εκτιμώ και αγαπώ πολύ τους γονείς μου γιατί σεβάστηκαν την κλίση μου, το δρόμο που ήθελα να ακολουθήσω επαγγελματικά. Με βοήθησαν πάρα πολύ και ενίσχυσαν αυτή μου την επιλογή. Πάντα με στηρίζουν, χωρίς κριτική, είναι άνθρωποι του σήμερα και με ανοιχτούς ορίζοντες, με βαθιά καλλιέργεια ανθρώπινη και κοινωνική.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More