Κ. Ρένεση: Δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω παιδί εκτός γάμου, αν μου δινόταν η ευκαιρία!

Κ. Ρένεση: Δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω παιδί εκτός γάμου, αν μου δινόταν η ευκαιρία! | tlife.gr

Η Κλέλια Ρένεση, που αυτό το διάστημα συμμετέχει στην παράσταση του θεάτρου Κάππα »Αθώος ή ένοχος», ενώ σύντομα θα μπορούμε να απολαμβάνουμε στη σειρά του Mega »Με λένε Βαγγέλη», φωτογραφίζεται για το περιοδικό »Hello» και σε συνέντευξη που δίνει εκεί μιλά για τα προσωπικά και επαγγελματικά της δρώμενα, αλλά και για τη δημιουργία οικογένειας.

Κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
»Δεν έχω την ανάγκη να δημοσιοποιήσω λεπτομέρειες από την προσωπική μου ζωή, γιατί δεν θέλω να μένει κανείς σε ένα σημείο μου και να χάσει τη γενική εικόνα μου. Από την άλλη, αυτά είναι πράγματα που τα ξέρουν μόνο οι ελάχιστοι κοντινοί μου άνθρωποι, ενώ κάποιες φορές δεν τα παραδέχομαι ούτε στον εαυτό μου γιατί φοβάμαι τις ταμπέλες και δεν θέλω να εγκλωβίζομαι σε αυτό.»

Είναι ερωτευμένη;
»Και ναι και όχι! Και πιστέψτε με, αυτό θα απαντούσα ακόμα κι αν δεν έγραφε το κασετοφωνάκι, γιατί όλα στη ζωή είναι διφορούμενα.»

Δημιουργία οικογένειας και γάμος
»Μου φαίνεται πολύ δύσκολο γιατί θα έπρεπε να απαρνηθώ πολλά πράγματα και σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν γίνεται να το κάνω. Το κομμάτι του γάμου δεν με αφορά καθόλου. Δεν θα είχα πρόβλημα όμως να κάνω ένα παιδί εκτός γάμου, αν μου δινόταν η ευκαιρία.»

Επηρεάζει η προσωπική ζωή μια γυναίκα στη δουλειά της;
»Ναι, γιατί αν δεν είναι καλά στην προσωπική της ζωή, δεν θα έχει ισορροπία και συντροφιά στη ζωή της. Οι σημερινές γυναίκες δεν πρέπει να είμαστε μόνο work machines, αλλά να φροντίζουμε και το άλλο κομμάτι του εαυτού μας ώστε να βρει ο καθένας τη χρυσή τομή του.»

Διάβασε περισσότερα στο »Hello» που κυκλοφορεί!

READ more