Κ. Ρένεση: Η μητρότητα, τα botox και η σέξυ πλευρά της!

Κ. Ρένεση: Η μητρότητα, τα botox και η σέξυ πλευρά της! | tlife.gr
Για τη μητρότητα και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και τη σέξυ πλευρά της, που δεν αποποιείται μίλησε η Κλέλια Ρένεση.
Η γνωστή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τους σέξυ ρόλους της στο “Μίλα μου Βρώμικα” και το “Με λένε Βαγγέλη” αποκαλύπτει ότι πατά γερά στα πόδια της και δεν προσπαθεί να αποδείξει πως είναι “ηθοποιός και όχι ένα σέξυ κοριτσάκι”.
“Δεν φοβήθηκα ποτέ το “sexy”. Είναι μια πλευρά της γυναίκας κι αυτή, την οποία δεν αποποιούμαι. Δεν αισθάνθηκα άβολα. Θεωρώ ότι το χειρίστηκα όσο πιο ισορροπημένα μπορούσα. Μακάρι να έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι σκοπός της ζωής μου να αποδείξω ότι είμαι ηθοποιός και όχι ένα σέξυ κοριτσάκι. Αποδεικνύω καθημερινά ποια είμαι μέσα από τη δουλεία μου και τον τρόπο που ζω”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!”.

Στην ερώτηση αν θα έκανε πλαστική επέμβαση ή botox, απάντησε: “Με πολύ σκέψη και αρκετή επιφύλαξη θα έκανα πολύ μικρά πράγματα. Δεν θα έκανα ποτέ ριζικές αλλαγές”.
Πώς βλέπει το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια και να γίνει μανούλα;
“Είμαι επιφυλακτική και αρκετά φοβισμένη. Δεν είμαι σε φάση να πω: “Ας κάτσω αυτόν το χρόνο να κάνω οικογένεια… Αν προκύψει θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες και το σύντροφό μου”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

READ more