Κ. Σαβράνη στην Τατιάνα: ”Πιστεύω στον γάμο με την κλασσική του έννοια!”

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Σαβράνη, που υποδύεται την Βιβή στη ”Ζωή της Άλλης”, βρέθηκε σήμερα στο πλατώ του ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της, που θα γίνει το καλοκαίρι, καθώς και για τα επαγγελματικά της δρώμενα.

Ποια είναι η άποψή της για τον γάμο; ”Πιστεύω στον γάμο με την κλασσική έννοιά του. Αλλά ομολογώ ότι ήταν κάτι, που δεν το κυνήγησα ποτέ. Δεν είναι κάτι που σαν όνειρο το πολιορκούσα όλη μου τη ζωή. Και πάλι καλά είχα γονείς που με παρότρυναν, να κάνω πρώτα τα όνειρά μου πραγματικότητα, να μην βιαστώ σ’ αυτόν που θα επιλέξω κι αν όλα πάνε καλά, να παντρευτώ όποτε κι εφόσον θέλω. Και στα 40 και στα 50 και στα 25, δεν θα είχαν πρόβλημα, αρκεί να έβλεπαν ότι είμαι καλά.”

Τι δήλωσε για τον άντρα της; ”Τον άντρα μου τον υπερασπίζομαι πάντα. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα το οποίο θα πάει πολύ μπροστά και το ξέρω! Έχει ήδη μια μεγάλη πορεία στη δουλειά, είναι 11 χρόνια ηθοποιός. Πιστεύω σ’ αυτόν, απλά είμαι άνθρωπος που δεν μιλάω έντονα για τα προσωπικά μου… Θα το συνηθίσω όμως, όλο αυτό… Πού θα πάει; Δεν είμαστε όμως, ωραίο ζευγάρι; (γέλια). ”

Η Κατερίνα στην ηλικία των 16-17, πάχυνε πάρα πολύ… και μάλιστα, κατά 40 κιλά! Πώς τα έχασε όμως; ”Είπα στον πατέρα μου να σταματήσει να έρχεται από το σχολείο να με παίρνει. Έτσι έκανα πολύ ποδήλατο. Το σχολείο ήταν 4 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μας στα Χανιά. Οπότε 4 χιλιόμετρα πήγαινε, 4 γύρνα από το σχολείο, 4 για το φροντιστήριο κ.ο.κ. Έτρωγα πάρα πολλές σαλάτες, έπινα πάρα πολύ νερό και…. έγινε αυτό που γίνεται πάντα, όταν ασκείσαι και τρως ελαφριά!”

Δες το βίντεο:

Read More

And More