Κ. Σπυρόπουλος: “Η ζωή συνεχίζεται και μετά το χωρισμό!”

Μπορεί να χώρισαν αθόρυβα και φιλικά μετά από τρία χρόνια γάμου, ωστόσο ο Κώστας Σπυρόπουλος συνεχίζει να βλέπει καθημερινά την Μαρίνα Ασλάνογλου μέσα από το μόνιτορ της θεατρικής παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο “Κάππα”.
Η παράσταση “Αθώος ή ένοχος” έκανε χθες την επίσημη πρεμιέρα της και εκεί είδαμε τον Κώστα Σπυρόπουλο να ενσαρκώνει το ρόλο του κατηγορούμενου στη δολοφονία της γυναίκας του, που υποδύεται (μέσα από ένα video που προβάλεται στην παράσταση) η Μαρίνα Ασλάνογλου. Και μπορεί το ζευγάρι να έχει επιλέξει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή του, ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός συνεχίζει να θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον χωρισμό του.

“Το βιβλίο της ζωής μου δεν θα το πω τώρα. Θέλω να προφυλάξω ό,τι έχω και δεν έχω. Είπα δυο πράγματα για το χωρισμό μου, αλλά μέχρι εκεί. Η ζωή συνεχίζεται και μετά το χωρισμό…”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος λίγο μετά το τέλος της παράστασης.
Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους φίλους και συνεργάτες που βρέθηκαν στο θέατρο “Κάππα” και ανέφερε: “Εγώ αγχώνομαι όταν είναι συνάδελφοι στο κοινό, γιατί γνωίζουν καλά το τι κάνουμε”.
Για την κρίση δήλωσε: “Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να επενδύω στη δουλειά μου. Όχι σε σπίτια και αυτοκίνητα, αλλά δίνω στη δουλειά μου για να μου δώσει κι αυτή. Συνεχίζω αυτό που κάνω γιατί μου αρέσει και σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή κοιτώ την κρίση στα μάτια… Στη δουλειά μας δεν πρέπει να φερόμαστε σαν να είμαστε αρπακτικά, να ήρθαμε να αρπάξουμε και να φύγουμε. Αυτό ήταν μια φούσκα που έσκασε. Το να τα πάρω και να φύγω ήταν μια λύση που ποτέ δεν σε έκανε να νιώσεις νικητής. Πάντως, θεωρώ ότι πληρώνουμε κάτι στο οποίο είμαστε και εμείς υπεύθυνοι”.

Όσον αφορά στην παράσταση, ο Κώστας Σπυρόπουλος αποκάλυψε πως το κοινό ψηφίζει συνήθως “Αθώος”. “Είναι η αμφιβολία που ταλανίζει το κοινό κι αυτό είναι λογικό. Δεν μπορείς όταν δεν υπάρχουν απόλυτες αποδείξεις να στείλεις κάποιον στη φυλακή”, σημείωσε.

Read More

And More