Κ. Σπυροπούλου: Οι αλλαγές στην εκπομπή, οι αρνητικές κριτικές και η Κ. Καραβάτου!

Για δεύτερη χρονιά εμφανίζεται φέτος στο “Μες στην Καλή χαρά” και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για τις αλλαγές στην εκπομπή, το ρόλο της Κατερίνας Καραβάτου και τη συνεργασία της μαζί της, αλλά και τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί.
Μιλώντας στο Celebrity, η Κωνσταντίνα φωτογραφίζεται με εντυπωσιακές τουαλέτες και αποκαλύπτει: “Υπάρχουν πολλών ειδών σχόλια. Το θέμα είναι ποιος κάνει την κριτική και γιατί. Είναι καλοπροαίρετη πάντα και σκοπό έχει να βελτιώσει; Πολλά ερωτήματα, που πολλές φορές μένουν αναπάντητα. Επειδή μπαίνεις λοιπόν σε μια διαδικασία που χάνεις την ουσία και επειδή ο χρόνος είναι πραγματικά πολύτιμος, φροντίζω να τον αξιοποιώ με άλλους τρόπους”, και συμπλήρωσε: “Δεν αγνοώ βέβαια την κριτική και ούτε θέλω να μου χαϊδεύουν τα αυτιά. Κι εγώ η ίδια είμαι πολύ απαιτητική με τον εαυτό μου και δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένη. Θέλω να δώσω χρόνο γιατί μόνο αυτός είναι αλάνθαστος κριτής και για μένα και για τους υπόλοιπους”.

Τι έχει αλλάξει όμως στη ζωή της;
“Δεν ξέρω ακριβώς να σου πω τι έχει αλλάξει για μένα, νομίζω όμως πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι πως και φέτος, όπως και πέρσι έχω την δίψα να μάθω. Η εκπομπή μου φαίνεται τελείως διαφορετική. Η θεματολογία είναι πλούσια, με αρκετά εναλλακτικά θέματα, η δημιουργική ομάδα πετάει με τα video που ετοιμάζει και γενικά όλα τα παιδιά βάζουν το λιθαράκι τους για να έχουμε δύο γεμάτες και χαρούμενες εκπομπές την εβδομάδα”.

Πώς είναι η συνεργασία με την Κατερίνα Καραβάτου;
“Αν μου έλεγες πριν από μερικά χρόνια ότι θα συνεργαζόμασταν δε θα το πίστευα. Μου άρεσε, όπως μου αρέσει και τώρα. Παρότι δεν έχουν σχέση το “Κους Κους” και το “Μες στην καλή χαρά”, η Κατερίνα έχει το δικό της στυλ, που την κάνει να ξεχωρίζει. Την ταυτότητά της δηλαδή, που είναι κοινός παρονομαστής σε ότι κι αν κάνει”.

Πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε δέκα χρόνια;
“Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια για το μέλλον. Είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος απ’ τη φύση μου. Πηγαίνω από το μονοπάτι που η ίδια η ζωή μου χαράζει. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι ευτυχισμένη, ότι κι αν έχω επιλέξει”.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί!

Read More

And More