Κ. Σπυροπούλου: Το νέο μέλος του «Μες στην καλή χαρά» μας συστήνεται με μία λαμπερή φωτογράφιση!

Κ. Σπυροπούλου: Το νέο μέλος του «Μες στην καλή χαρά» μας συστήνεται με μία λαμπερή φωτογράφιση! | tlife.gr

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι το νέο μέλος του «Μες στην καλή χαρά» και μιλά στο περιοδικό Hello! και στη Τζοβάννα Βλαχάβα, για τη συμμετοχή της στην εκπομπή, τις δυσκολίες του μέσου και τη συνεργασία που είχε για δύο χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη.

«Πώς νιώθετε που συμμετέχετε στο Μες στην καλή χαρά»;

Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που μου έγινε αυτή η πρόταση από τον Alpha, ο οποίος σε μια πολύ δύσκολη εποχή προτείνει στους τηλεθεατές νέα πρόσωπα, στα οποία δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αυτόν τον χώρο. Ταυτόχρονα είμαι πολύ αγχωμένη γιατί δεν έχω τηλεοπτική εμπειρία και θέλω να ανταπεξέλθω όσο καλύτερα γίνεται στις απαιτήσεις της εκπομπής και φυσικά να μην απογοητεύσω όσους με εμπιστεύτηκαν γι’ αυτή τη θέση. Το «Μες στην καλή χαρά» είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα γιατί τώρα ουσιαστικά κάνω τα πρώτα μου βήματα στην τηλεοπτική παρουσίαση. Έπεσα κατευθείαν στα βαθιά γιατί παίρνω το βάπτισμα του πυρός συμμετέχοντας σε μια live εκπομπή που σαφώς είναι πολύ πιο δύσκολη από τη μαγνητοσκοπημένη.

Πώς είναι οι σχέσεις σας με την Ναταλία Γερμανού και την υπόλοιπη ομάδα;
Όλοι με υποδέχτηκαν πολύ θερμά και αμέσως από το πρώτο on με έκαναν να αισθανθώ πολύ άνετα. Το κλίμα στην εκπομπή είναι πάρα πολύ θετικό και φιλικό κι όλοι με υποστηρίζουν και με προσέχουν πολύ. Μαθαίνω πάρα πολλά δίπλα στην Ναταλία, η οποία είναι μια πολύ έμπειρη και ικανή παρουσιάστρια, αλλά και από τα υπόλοιπα παιδιά της εκπομπής. Δίχως αμφιβολία το «Μες στην καλή χαρά» είναι για μένα το πιο δυνατό και όμορφο ξεκίνημα.

/

Τι κρατάτε από τη συνεργασία σας με την Ελένη Μενεγάκη;
Πήρα πάρα πολλά πράγματα όσο καιρό βρισκόμουν δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη. Αν μη τι άλλο με την υψηλή τηλεθέαση που σημειώνει κάθε μέρα και με την παρουσία της τόσα χρόνια στην τηλεόραση έχει αποδείξει την επιτυχία της. Είναι φοβερός άνθρωπος και άψογη επαγγελματίας. Το μυστικό που κρατάει την Ελένη στην κορυφή είναι η αγάπη του κόσμου, η αφοσίωση που δείχνει στη δουλειά της, αλλά και το γεγονός ότι είναι ο εαυτός της μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Είναι 100% αληθινή».

/

Πώς φαντάζεστε το μέλλον σας στην τηλεόραση; Αν σας πω ότι δεν κάνω σχέδια για το μέλλον και ότι δεν έχω φιλοδοξίες θα είναι ψέματα. Ο κάθε άνθρωπος, εάν θέλει να πετύχει στη ζωή του, κάνει όνειρα. Νομίζω όμως ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσω για κάτι τέτοιο. Σίγουρα στόχος μου δεν είναι να έχω παρουσία στην τηλεόραση μόνο για ένα χρόνο, αλλά να καταφέρω με πολλή δουλειά και προσπάθεια να έχω διάρκεια.

/

Την φωτογράφιση έκανε ο Χάρης Χριστόπουλος

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί!

READ more