Μόλις κυκλοφόρησε! Δες τοfilm του αρώματος No5 L’EAU της CHANEL!

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που έφτασε στα αυτιά μας η είδηση ότι ο οίκος Chanel επρόκειτο να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο άρωμα, το Chanel No5 L’EAU με πρωταγωνίστρια την Lily Rose Depp! Και έκτοτε ανυπομονούσαμε να φτάσει και στα χέρια μας!

Ο καιρός πέρασε, το νέο μαγευτικό άρωμα του οίκου έφτασε και κάποιες μέρες πριν εδώ πήραμε και μια γεύση του preview. Σήμερα, μπορούμε να το δούμε όλο!

Πρόκειται για ένα film γεμάτο αντιθέσεις. Η πρωταγωνίστριά του, Lily Rose Depp, βρίσκεται μια στο φως και μια στην σκιά, έχει ένα σωρό ερωτήσεις αλλά κατέχει και τις απαντήσεις, είναι η ίδια καλλιτέχνις αλλά και μούσα!

Ο λόγος που ο οίκος επέλεξε ένα κορίτσι στην ηλικία των 17 ετών να πρωταγωνιστήσει σε μια τόσο μεγάλη καμπάνια είναι για να υποστηρίξει ένα ακόμη παράδοξο, μια αντίθεση: ότι κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της ένα ατρόμητο κορίτσι!

“Με το No5 L’EAU, τη νέα γενιά του Chanel No5, ανοίγουμε ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο στον μύθο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε και από πού προήλθαμε. Αντίθετα, αυτό σημαίνει ότι το Chanel No5 είναι ολοζώντανο, εξελίσσεται, ανακαλύπτει εκ νέου τον εαυτό του και μα εκπλήσσει κάθε φορά περισσότερο” λέει ο Thomas du Pré de Saint Maur- επικεφαλής της CHANEL FRAGRANCE & BEAUTY.

Σκηνοθέτης του film είναι ο Johan Renck και μπορείς να το απολαύσεις παρακάτω…

Read More

And More