Κ. Στικούδη : “Ευχαριστώ την Ε. Μελέτη που με έχει στηρίξει τόσο πολύ!”

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στο περιοδικό “People” για την καριέρα της, για το πόσο καλά νιώθει με τον εαυτό της και ότι δεν κοιτάει στον άντρα το πορτοφόλι!
Όσον αφορά την εξέλιξη της καριέρα της… την έχουν βοηθήσει άνθρωποι που την υποστήριξαν : “Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Βρέθηκαν στον δρόμο μου άνθρωποι που με υποστήριξαν. Ειδικά στην πρώτη μου δουλειά, στο πρωινό του Star, που ήμουν μόλις 19, σε μια ηλικία που δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη, έκανα live πρόγραμμα χωρίς να πω “Stop πάμε απ’ την αρχή”. Μετά βρέθηκα στον Πρωινό Καφέ με την Ελεονώρα Μελέτη που μου έδωσε χώρο να είμαι δίπλα της και με στήριξε. Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ και την ευχαριστώ”.
Στη συνέχεια για τον τίτλο “σέξι” που της έχουν δώσει η ίδια δήλωσε : “Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Προσέχω γιατί πέρα από το “σέξι” το να τρέφεσαι σωστά και να γυμνάζεσαι είναι θέμα υγείας. Δεν είναι απαραίτητο το ωραίο σώμα για να έχεις έναν άντρα που να σε αγαπάει και να τον αγαπάς. Δεν πρέπει ξεφυλλίζοντας περιοδικά, βλέποντας κορίτσια στα οποία έχει γίνει ρετούς, να πανικοβαλλόμαστε, να πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουμε έτσι για να αρέσουμε”.
Τέλος η Κατερίνα είπε ότι δεν την ενδιαφέρει το πορτοφόλι του άντρα : “Δεν είμαι από τις γυναίκες που κοιτούν το πορτοφόλι. Είμαι οικονομικά ανεξάρτητη από τα 18 μου. Άλλωστε τα λεφτά του άλλου δεν σημαίνει ότι θα γίνουν δικά σου”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164