Κ. Στικούδη: “Τα πόδια μου τα έχω για να πατάω γερά και όχι για να τα… ανοίγω!”

Άκρως αποκαλυπτική εμφανίστηκε σε συνέντευξή της η Κατερίνα Στικούδη. Η νεαρή παρουσιάστρια του “Mega star” τα είπε όλα έξω από τα δόντια και απάντησε σε όσους σχολιάζουν τη σέξι εμφάνισή της.

“Τα πόδια μου τα έχω για να πατάω γερά, να κάνω μικρά βήματα στην καριέρα μου και όχι για να τα ανοίγω. Το λέω αυτό γιατί έχω τα ρούχα μου πλυμένα και σιδερωμένα, δεν έχω… άπλυτα. Είναι σημαντικό να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια και να λες: Προσπαθώ, δουλεύω μέχρι εκεί που με πάνε η δύναμη και η ψυχή μου!”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glam.
Την ίδια στιγμή, έδωσε και την απάντησή της σε όσους σχολιάζουν τις σέξι εμφανίσεις της στην τηλεόραση. “Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που έβαλε σορτσάκι στην τηλεόραση, για όνομα του Θεού. Ο κόσμος δεν είναι χαζός κι όταν κάποιος σε κατακρίνει κακοπροαίρετα το αντιλαμβάνεται”, είπε και πρόσθεσε: “Προσωπικά η κριτική, ακόμη και η αρνητική δεν με ενοχλεί. Είναι ένας τρόπος να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερη”.
Όσον αφορά την 8η θέση που κέρδισε σε διαδικτυακό διαγωνισμό για τις πιο σέξι γυναίκες, η ίδια δηλώσε πως χάρηκε και αποκάλυψε πως έχει “χτίσει” το σώμα της: “Εγώ ξεσπάω στη γυμναστική, αν δεν το έκανα αυτό θα είχα πάρει τα βουνά, αν δεν έκανα αυτή τη δουλειά θα είχα σίγουρα 2-3 κιλά παραπάνω”.
Τέλος, μιλώντας για τα προσωπικά της, η Κατερίνα εξομολογήθηκε το εξής: “Ούτε κουλτούρα προσπαθώ να πουλήσω, ούτε να το παίξω συντηρητική και δήθεν. Απλώς, θέλω να καταλήξω στον άντρα που θα έχω δίπλα μου, όλη μου τη ζωή και τότε θα το ανακοινώσω”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164