Κ. Στικούδη: “Το ότι είμαι σέξι δεν αρκεί!”

Κ. Στικούδη: “Το ότι είμαι σέξι δεν αρκεί!” | tlife.gr
Η περσινή χρονιά ήταν σίγουρα μια από τις καλύτερες για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία αναδείχθηκε ως μια από τις πιο σέξι παρουσίες του 2010. Η παρουσιάστρια του “Mega Star” ντύθηκε Αγιοβασιλίτσα και μίλησε για το νέο έτος, τους άντρες και τη σέξι εμφάνισή της.
Η ίδια μοιράζει ευχές για το νέο έτος και ζητά να φέρει σε όλους υγεία και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που έρχονται. Κάνοντας, όμως και τον απολογισμό της για τον περασμένο χρόνο, η Κατερίνα είπε σε συνέντευξή της στη “Real Life” το εξής: “Για τη χρονιά που πέρασε μόνο καλά λόγια έχω. Όλα μου πήγαν πάρα πολύ καλά και νιώθω τυχερή. Mega Star, Guiness Awards, Just the 2 of us, τραγούδι… Δεν είναι και λίγα”.

Μιλώντας για τις αντιδράσεις του κόσμου, η νεαρή παρουσιάστρια ανέφερε πως όταν την βλέπουν στο δρόμο, περισσότερο της μιλάνε για την εκπομπή, για τη μουσική και αυτό της δίνει δύναμη. “Όταν με αναγνωρίζουν από τα διπλανά αυτοκίνητα, τους χαμογελώ, μου χαμογελούν κι αυτό είναι το σημαντικότερο. Να έχεις καλή επαφή με τον κόσμο. Αυτοί είναι που σε ανεβάζουν. Ο κόσμος είναι το μόνο όχημα για μένα. Χωρίς αυτούς δεν πάω πουθενά”, ανέφερε.
Όσον αφορά την εμφάνισή της και το γεγονός πως όλοι μένουν στο πόσο σέξι είναι, η ίδια απάντησε το εξής: “Η εμφάνιση και η σέξι πλευρά μιας γυναίκας σίγουρα παίζουν ρόλο, γιατί είναι ένα δυνατό διαβατήριο, που σου ανοίγει πόρτες. Όμως, δεν αρκεί μόνο αυτό. Η συμπεριφορά σου πρέπει να είναι σωστή”.
Ποιος είναι, όμως, ο ιδανικός άντρας για την Κατερίνα;
“Ο ιδανικός άντρας για ‘μένα πρέπει να έχει τεράστια υπομονή, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Να είναι υπομονετικός γιατί θέλω τον χρόνο μου. Δεν περιμένω τον ιδανικό άντρα πάνω σε ένα άσπρο άλογο. Και ένα αλητάκι με τατουάζ, εμένα μου αρκεί. Θέλω να με εκφράζει και να με καταλαβαίνει. Αυτό που χρειάζεται μία σχέση είναι η επικοινωνία και όλα τα άλλα λύνονται”, εξομολογήθηκε.

READ more